10 priežasčių, kodėl kiekviena privalo turėti už save aukštesnę geriausią draugę

Žemesnio ir aukštesnio ūgio žmonių sąjunga - sena kaip pasaulis. Kodėl mus taip traukia žmonės, kurių ūgiai kardinaliai skiriasi nuo mūsų? Psichologai aiškina, jog paslaptis slypi magiškame kardinalių skirtumų ryšyje. O tu ar turi aukštesnę draugę, kurią be proto myli? Jei taip, štai kuo jūsų sąjunga ypatinga!

1. Šalia visuomet - tikrų tikriausias modelis. Žemesnio ūgio merginos šalia tokios draugės visuomet trokšta pasitempti, išsitiesti, jog bent vizualiai atrodytų aukštesnės. Galbūt todėl jos tampa gracingesnės, grakštesnės? Tai tobula draugių partija!

2. Žemesnė draugė visuomet gali tikėtis atleidimo iš aukštesnės draugės. Ar galima pykti ant žemesnių už save? Niekaip. Būtent todėl žemesnė draugė visuomet sulauks atleidimo iš aukštesnės draugės, kad ir kokią išdaigą iškrėstų.

3. Dėmesys garantuotas! Ne paslaptis, jog aukštesni žmonės traukia kitų dėmesį, todėl būnant šalia aukštesnės draugės kur kas lengviau susilaukti dėmesio, tiek kalbant apie vaikinus, tiek ir apie kitus aplinkinius. Kai šalia - tokia žavi, žemesnė draugė, kartu jūs nenugalima jėga!

4. Jūs viena kita papildote. Ne veltui teigiama, jog ūgių prasme skirtingi žmonės traukte traukia vienas kitą. Jie paprasčiausiai papildo vienas kitą, nes jų fiziniai duomenys skirtingi. Priešingybės visuomet traukia, skatina susipažinti, ir ne vien turint omenyje romantiškus santykius.

5. Jūs abi nevengiate viena iš kitos pasijuokti. Gal kartais atrodote kiek komiškai - viena mažytė tarsi coliukė, kita aukšta it modelis, tačiau tai jūsų draugystę daro dar stipresne, nes humoro jausmas yra vienas labiausiai jus siejančių dalykų.

6. Aukštesnė draugė pagelbės. Ar tai būtų norimo produkto siekimas aukštoje parduotuvės lentynoje, ar negebėjimas pasiekti ant sienos pakabinto daikto, ar kitos situacijos, kurios reikalauja aukšto ūgio, aukštesnė draugė bus visada pasiruošusi ištiesti pagalbos ranką.

7. Jūs palaikote viena kitai balansą. Iš tiesų apstu atvejų, kai dvi geriausios draugės visiškai skirtingų ūgiu. Tokią sąjunga paprasčiausiai yra sėkminga - daugelis aukštaūgių neretai pagalvoja, jog norėtų būti ne tokie aukšti, o žemaūgiai svajoja apie buvimą aukštesniems. Tad jūs it magnetas traukiate viena kita - juk dalinatės svajonių išsipildymu!

8. Niekada nesipykstate dėl paskolintų, bet negrąžintų drabužių. Kadangi jūsų ūgiai tokie skirtingi, kartu kardinaliai skiriasi ir jūsų drabužiai. Tad prarandate galimybę skolintis viena iš kitos drabužius, tačiau kartu niekada dėl jų nesipykstate.

9. Kardinaliai skiriasi jūsų skonis vaikinams. Kadangi aukštaūges paprastai traukia aukštesni už jas, šalia mažo ūgio merginų panašaus ūgio vaikinai gali atrodyti kiek komiškai. Mažesnio ūgio damos paprastai nespjauna ir į savo ūgio ar tik kiek aukštesnius vaikinus, mat ūgių balansas priimtinas ir tinkamas. Tad pyktis dėl konkrečių vaikinų jums netenka!

10. Jūs tiesiog sutvertos viena kitai. Kaip draugės. Kaip patarėjos. Kaip linksmybių partnerės. Kaip geriausios guodėjos. Kaip ištikimiausios bendražygės. Kaip aktyviausios juokintojos. Jūsų draugystė - ypatinga!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis