Premjera: D. Montvydas ir E. Dragūnas pristato singlo „Nieko verta“ remiksą!

Milžiniško populiarumo ir diskusijų sulaukusio kūrinio „Nieko verta“ autoriai Donatas Montvydas ir Egidijus Dragūnas sulaukė netikėtos žinios – jų kūrinys tapo platininiu bei auksiniu singlu. Šia proga populiarūs šalies atlikėjai pristato ir didelio atgarsio sulaukusios dainos remiksą.

10 mln. – tiek kartų kūrinį „Nieko verta“ perklausė klausytojai visose muzikinėse platformose. Dėl šios priežasties kūrinys įvertintas net dvejais singlais – auksiniu ir platininiu. Šis apdovanojimas teikiamas už albumų ir singlų pardavimus ir perklausas.

„Skaičiai rodo, kad žmonėms ši daina patinka, jos klausosi dar ir dar. Kūryba visuomet siejasi su žodžio laisve, todėl tai labai simboliška. Man, kaip kūrėjui ir atlikėjui, tai yra pats didžiausias įvertinimas. Žinoma, ne dėl apdovanojimų kuriame, tačiau juos gauti visada malonu“, - įvertinimu džiaugiasi D. Montvydas.

Dviejų populiarių, tačiau ypatingai skirtingų atlikėjų kūrinys buvo didžiulė staigmena ne tik Lietuvos pramogų pasauliui, tačiau ir abiejų atlikėjų gerbėjams. Šis bendradarbiavimas buvo vertinamas dviprasmiškai, tačiau kūrinį parašęs Donatas šiuo klausimu turi savo nuomonę.

„Kūrybą sieti su kažkokiomis aplinkybėmis ar jas pritempinėti prie netinkamo konteksto, mano galva, buvo labai negražus dalykas. Tačiau kiekvieno reikalas pasirinkti muziką klausytis ar ne, atrodo, kad daugelis pasirinko – klausytis, dėl ko aš labai ir džiaugiuosi“, - sako garsus dainininkas.

Kaip padėką klausytojams už rekordines peržiūras, D. Montvydas ir E. Dragūnas nusprendė sukurti ir itin vasarišką dainos „Nieko verta“ remiksą.

„Teko girdėti, kad „Nieko verta“ daina skamba klubuose, todėl net neabejojome – reikia tokio remikso, pagal kurį būtų galima pašokti. Labai džiaugiuosi, kad prie remikso prisidėjo vienas garsus prodiuseris iš Londono. Jis labai teigiamai įvertino patį kūrinį ir sakė, kad tai potencialus hitas pasaulyje“, - džiaugsmo neslėpė Donatas.

Primename, kad D. Montvydas liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje surengs vienintelį šou šią vasarą „Donatas Montvydas Vasara LIVE Cirkas“.

Kviečiame įvertinti dainos „Nieko verta“ remiksą:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis