Tavo gimimo mėnuo atvers akis, dėl ko kartais labai erzini

Kad ir kaip save mylime ir gerbiame, turime pripažinti - idealių nėra. Mes taip pat turime tokių asmeninių savybių, kurios erzina aplinkinius. Ieškok savo gimimo mėnesio ir sužinok, kokia tavo asmeninė savybė labiausiai erzina.

SAUSIS. Manai, jog pasaulis sukasi vien apie tave, todėl dažnai pasiduodi malonumams bei prie gero neprivedantiems poelgiams. Taip yra todėl, jog esi įsitikinusi, jog tavo pačios gyvenimas svarbus tik tau. Ką daryti? O kaip tavo draugai, tėvai, vaikinas? Privalai pagalvoti apie kitus, nes jiems taip pat rūpi.

VASARIS. Dažnai negebi būti atjaučianti ir švelni - taip yra todėl, jog tau stinga šilumos jausmo. Tau svarbu tavo pačios įvaizdis kitų akyse, todėl jokiais būdais nenori jo sugriauti. Deja, dažnai dėl to kenčia tavo asmeniniai santykiai. Ką daryti? Išmok mylėti ne tik kitus, bet ir save. Tau stinga meilės sau, todėl pamilusi save pastebėti, jog tau dėmesį pradeda rodyti ir kiti žmonės.

KOVAS. Tau būdingi karštakošiškumo priepuoliai, kurie nei tau, nei kitiems nesuteikia jokios naudos. Taip gali prarasti visus geriausius savo draugus ar vaikiną - nemanyk, jog jie toleruos tokius tavo pykčio priepuolius. Ką daryti? Atėjus pykčio bangai bandyk nusiraminti - veikia ir skaičiavimas mintyse, ir gilesnis kvėpavimas.

BALANDIS. Su daugeliu elgiesi atsainokai - nutrauki ryšius be paaiškinamos priežasties, nekreipi dėmesio į kitų žmonių jausmus, išgyvenimus. Esi susikoncentravusi tik ties savuoju gyvenimu. Ką daryti? Egoistiškumas jausmų atžvilgiu prie gero neprives - pagalvok, kaip kiti tavimi rūpinasi.

GEGUŽĖ. Tu profesionali melagėlė - gali išsisukti net iš netikėčiausios situacijos. Esi gudri, tačiau neretai gebi pasinaudoti žmonėmis, o tai nėra gerai jų atžvilgiu. Ar pati dėl to gerai jautiesi, spręsk pati. Ką daryti? Verta pabūti kiek paprastesne - per visas galvas neįmanoma perlipti. Svarbiausia tavo sveikata, o kartais esi linkusi ją aukoti dėl pripažinimo.

BIRŽELIS. Esi pernelyg principinga. Visuomet laikaisi savo pozicijos, net jei ji nėra pati teisingiausia, Būtent todėl gali išvesti iš kantrybės net patį kantriausiąjį. Ką daryti? Stenkis mažiau konfliktuoti su kitais, bandyk juos suprasti, be to, suvok, jog ne visuomet esi teisi - tau būtina išklausyti ir kitų pozicijos.

LIEPA. Esi tikra plevėsa - dažnai negebi susikaupti, sutelkti dėmesį, netęsi savo pažadų. Viena vertus, su tavimi lengva, esi nesusikausčiusi, tačiau kita vertus - po kiek laiko kitus žmones pradeda erzinti tavo neatsakingumas. Ką daryti? Pabandyk įsijausti į kitų žmonių vietą - ar jaustumeisi gerai, jei pavyzdžiui, sutartu laiku atėjusi į pasimatymą lauktum visą valandą?

RUGPJŪTIS. Labai savimi nepasitiki, o nepasitikėjimas savimi blokuoja ne tik tavo saviraišką, bet ir griauna santykius su kitais žmonėmis. Dažnai esi neryžtinga, todėl daugelis tavimi nepasiklaiuja. Ką daryti? Patikėk, savyje talpini galybę puikių savybių, todėl išmok jomis pasinaudoti. Gali padėti net ir paprasčiausias dažnesnis kalbėjimas viešai.

RUGSĖJIS. Ką jau ką, bet girtis tu moki. Net jei ir netiesiogiai, vistiek nepraleisi progos apie save pasakyti kažką tokio, kas kitiems sukels pavydo jausmą. Ką daryti? Negalima savęs išaukštinti, nes taip darydama žemini kitus. Būtent todėl pasistenk būti žemiškesne, paprastesne, taip mažiau skaudinsi tave supančius žmones.

SPALIS. Dažnai žmonėse įžvelgi ne teigiamas, o neigiamas puses. Esi tikra trūkumų ieškotoja, kai vietoje to geriau pasidžiaugtum teigiamais dalykais. Neretai būni irzli, o tai labai erzina aplinkinius. Ką daryti? Suvok, gyvenimas nėra vien nesėkmių virtinė, išmok pamatyti ir šviesias spalvas. Tam padeda puiki draugų kompanija, gamta, mėgstama sporto šaka.

LAPKRITIS. Labai daug šneki ir žadi, tačiau dažnai neišpildai savo kalbų. Todėl daugelis tave traktuoja kaip tą, kuri daug šneka, tačiau yra neryžtinga ir nedrąsi. Ką daryti? Na, mažiau kalbų - daugiau darbų skamba gal ir banalokai, tačiau tavo atveju tai puikiai tinka. Todėl pasistenk mažiau diskutuoti apie tai, ką galėtum nuveikti ir daugiau dėmesio skirk veiksmams.

GRUODIS. Mėgsti dominuoti, tačiau dominuoti sieki bet kokiomis priemonėmis - net pasitelkdama bjaurias apkalbas bei įžeidinėjimus. Todėl kai kurie žmonės vengia su tavimi bendrauti - mano, jog tiesiog sumalsi juos į miltus. Ką daryti? Pasistenk būti nuolankesne ir nesiekti savo tikslų kitų žmonių sąskaita.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis