Augini sfinksų veislės katytę? Įrodymai, jog tavo draugijoje pats nuostabiausias gyvūnas

Nuomonės apie Sfinksų veislės kates kategoriškos. Vieniems jos atgrasios, kitiems - be galo žavios ir meilios. Jei skaitai šį straipsnį, ko gero, tavo nuomonė apie šias kates puiki. Augini šios unikalios kačių veislės katytę? Tuomet dar kartą įsitikink, jog tavo draugijoje - nuostabus gyvūnas!

Šios katės nesišeria. Nes paprasčiausiai neturi kuo šertis! Sfinksų veislės katės beplaukės, todėl papildomų sunkumų, tokių kaip alergija kailiui, nekils. Patikėk, skaičius žmonių, įsigijusių pūkuotas kates ar šunis ir tik tuomet supratusių, jog yra jiems alergiški - milžiniškas. Tad šios katytės nealergizuos ir nesukels diskomforto.

Sfinksai labai draugiški su kitais gyvūnais. Tad jei tavo namuose jau gyvena kita katė, šuo ar kitas gyvūnas, tikėtina, jog sfinksas puikiai susibičiuliaus su kitais gyvūnais. Sfinksų veislės katės paprastai draugiškos ne tik su gyvūnais, bet ir kitais žmonėmis, vaikais.

Sfinksų katės - retos, todėl pakliūni į ekskliuzyvinį ratelį. Kadangi šios veislės katės ganėtinai brangios, o jų šeimininkų nėra tiek daug, tu patenki į išskirtinį sfinksų auginančių žmonių ratą. Puikus šansas susipažinti su naujais žmonėmis, kurie taip pat augina šios veislės kates!

Gali važinėtis po kačių parodas. Kačių parodos, nors dažniausiai mokamos, yra puiki galimybė susipažinti su bendraminčiais, mylinčiais kates, pelnyti piniginius prizus bei tiesiog pasigerėti šauniu reginiu. Sfinksai dažniausiai viešumoje jaučiasi jaukiai, jiems patinka dėmesys, todėl drąsiai gali sfinksą vežtis į įvairias kačių parodas.

Turi gražiausią nuotraukų draugę. Gal Sfinksų veislės katės ir nėra patys fotogeniškiausi gyvūnėliai, mat dažnai negali susikoncentruoti, stengiasi ištrūkti, visgi nuotraukose atrodo puikiai - jų gyvos akytės ir originali išvaizda pagražina kiekvieną nuotrauką. Čiupk fotosesijų draugę!

Gali puošti katytes. Sfinskų katės mielai pasipuošia kačių drabužėliais, mat neturėdamos kailio žvarbesniu oru jaučia šaltį, todėl gali jas papuošti nuostabiais kačių drabužiais. Nepatikėsi, kaip kitos kačių rūšys priešinasi drabužiams...

Sfinksų katės turi magišką poveikį tavo sveikatai. Jautiesi ramesnė, lengviau kovoji su stresu. Žinai, jog grįžusi namo visuomet rasi tave pasitinkančią murkę, kuri tave nuramins, o meilus murkimas užhipnotizuos, paskatins ilsėtis ar miegoti. Šios katės yra tikrų tikriausi antidepresantai, nes padeda kovoti su užplūstančiu nerimu, panikos atakomis bei liūdesio priepuoliais.

Ši katytė ganėtinai ilgai gyvena. Priešingai nei daugelis šunis ar kitų veislių kates auginančių žmonių, galėsi džiaugtis ilgaamže draugija - Sfinksų katės dažniausiai gyvena apie 14 - 16 m., daug ilgiau nei daugelis įvairių veislių kačių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis