Šiais 3 mėnesiais gimę vaikinai labiausiai linkę į neištikimybę

Neištikimybė dažnai į santykius atneša skausmą, ašaras ir nepasitikėjimą partneriu. Užbėgdama įvykiams už akių sužinok, kokiais mėnesiais gimę vaikinai labiausiai linkę į neištikimybę.

VASARIS. Šį mėnesį gimę vaikinai labai linkę į internetines pažintis ar net internetinę neištikimybę. Jei jam pritrūks meilių tavo žinučių, jis ras, kur jų gauti. Šio mėnesio atstovams nuolat reikia aštrių pojūčių ir kunkuliuojančių jausmų. Jiems svarbu žinoti, kad jie – patys geriausi. Tai reiškia, kad iš savo merginos jie nori girdėti vien pagyras, kokie jie šaunūs, gražūs, protingi, o dar ir seksualūs. Dažniausia priežastis, kodėl šį mėnesį gimę tampa neištikimais, yra baimė pasenti. Kadangi savo amžiaus sustabdyti negali, renkasi vis jaunesnes partneres.

Šį mėnesį gimusias energingajam vaikinui nuolat reikia stimuliavimo, tiek fizinio, tiek emocinio, todėl jei vieną dieną jis pajus nuobodulį, net nesusimąstydamas ieškos, kur nuotykių daugiau. Nori šalia savęs išsaugoti šį mėnesį gimusį vaikiną? Tuomet pasiryžk nuolat jį stebinti, žavėti ir negailėti fizinio artumo. Šį mėnesį gimęs neabejingas kūniškiems malonumams ir jei jis pajunta, kad aistros lovoje mažiau, ims ieškoti, kur jos gauti.

Gimę šį mėnesį yra linkę išduoti dėl menko įvertinimo ar nuvertinimo. Jei nuolat nedrąsinsi šį mėnesį gimusio, jis jausis neįvertintas. Jie nori, kad juos girtų, mylėtų tokius, kokie jie yra, o jei šių jausmų pritrūksta, tuomet atsiduoda neištikimybei. Jie iš savo partnerių labai daug reikalauja ir jei pajunta, kad jiems dėmesio skiriama per mažai, arba, jų nuomone, tas dėmesys – mažiau kokybiškas nei jų suteikiamas, gali įsiutę trenkti durimis ir tuojau pat susirasti naują merginą. Jeigu nori išsaugoti šį mėnesį gimusį vaikiną, neužmiršk pabrėžti, kad tau jis – tobulas ir myli jį toks, koks jis yra.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis