Lady Gagos grožio klaida, būdinga daugeliui merginų: tik daugiau jos nekartok (FOTO)

Oi, kaip norėtume, jog perryškintų, itin plačių ir prie veido bruožų visumos visiškai netinkančių antakių mada liktų praeityje... Deja, į ją atsigręžia net stiliaus ikonomis laikomos įžymybės.

Viena jų - atlikėja Lady Gaga, kuri visai neseniai Niujorko gatvėje pasirodė su retro stiliaus makiažu bei ekstrevagantišku kostiumėliu. Žinome, žinome, sakysite, jog Lady Gagai viskas galima, mat ji net įprastinį išėjimą į parduotuvę paverčia teatrališku šou. Vis dėlto kai kurios makiažo klaidos nėra atleidžiamos net ruošiant keistą, dėmesį patraukiantį įvaizdį.

Įdomu, ar šį kartą Lady Gagai makiažą atliko jos mylima vizažistė, kuri dažnai parenka atlikėjai išskirtinį, tačiau įžymybei tinkantį makiažą. Ko gero, ne.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Atlikėjos antakiai buvo tokie ryškūs, jog švietė iš tolybių. Tikėtina, jog Lady Gagos antakiai pirmiausia buvo paryškinti specialiais antakių dažais, o tik vėliau antakius formuojančiomis bei atspalvį suteikiančiomis kosmetikos priemonėmis. Kaip gi kitaip išgausi toookį ryškų efektą, tiesa?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Galbūt tai įvaizdžio dalis, tačiau kad ir koks tokių ryškių antakių tikslas, aišku viena - Lady Gagai jie labai, labai netinka. Pripažinsi tai ar prieštarausi?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis