Viena iš šių nuostabių knygų bus tavo: įstok į vasaros PANELĖS knygų klubą!

Birželio mėnuo mena vasaros pradžią, o kartu su ja - paskutiniai atsiskaitymai ir atostogų kvapas. Atostogaudama labiau už serialų žiūrėjimą mėgsti skaityti knygas namie ar gryname ore? Dalyvauk PANELĖS birželio mėnesio knygų klube ir laimėk net tris Alma Littera knygų naujienas!

Tau tereikia užpildyti asmeninius duomenis apačioje ir pasirinkti trokštamą knygą. Siūlome tau susipažinti su birželio mėnesio knygomis:

Emily R. King - Maištingoji karalienė

Jis ieškojo karalienės kovotojos. Išsirinko maištininkę.

Aštuoniolikmetei našlaitei Kalindai likimas žada tik vienatvę. Jai patinka ramus gyvenimas atokioje kalnų šventykloje, kur ji jaučiasi saugi.
Tačiau Kalindos gyvenimą sutrikdo didžiojo tirono Tareko apsilankymas. Jis ieško šimtosios – paskutinės – karalienės. Nuožmusis Tarekas išsirenka Kalindą. Mergina palikusi namus leidžiasi į kelionę per dykynę, jos laukia kova dėl vietos tarp devyniasdešimt devynių kitų tirono karalienių.

Vienintelę paguodą ji randa savo sargybinio kapitono Deveno draugijoje. Nerimaudama dėl artėjančio mirtino turnyro ir stiprėjančių uždraustų jausmų Devenui, mergina turi vienintelę viltį – pabėgti...

Našlaitė tampa pavojinga maištininke, randa drąsos ir pasitikėjimo kovoti už savo laimę, parklupdyti imperiją ir tapti savo gyvenimo valdove.

Katharine McGee Gražiosios melagės. Uždrausti jausmai

Manhatanas, 2118-ieji. Niujorkas tapęs tūkstančio aukštų dangoraižiu, kuriame verda aistros, dramos ir intrigos.

Viršutiniame aukšte, kur įsikūrę turtingiausi ir galingiausi, vyksta vakarėlis. Penkių jo dalyvių gyvenimai po šios nakties nebebus tokie, kokie buvo. Gražiausia pasaulio mergina Averija, su priklausomybėmis kovojanti Leda, viliokė Eridė, neturtingoji Railina, ambicingasis Vatas – visi praras kažką brangaus. Vienas iš jų neišgyvens, likę taps įtariamaisiais. Draugai išduos, priešai pavojingai priartės. Visi pažadai bus sulaužyti. Jaunuoliai įsipainios į pavojingą meilės ir melo tinklą. Akinamoje prabangoje sunku rasti savo vietą ir save. O kai esi taip aukštai, vienintelis galimas kelias – tik žemyn...

Daugiau spalvų nei „Liežuvautojoje", daugiau meilės ir širdies nei „Mielose mažose melagėse"! Pasinerkite į prabangų Niujorko ateities elito pasaulį!

Ana Punset - Raudonųjų batelių klubas

Liusija, Frida, Bėja ir Marta – iki šiol buvo neišskiriamos draugės, tokios ir liks. Deja, staiga viskas apsiverčia aukštyn kojomis: Marta su savo šeima išsikrausto gyventi į Berlyną... Draugėms rodos, kad atėjo pasaulio pabaiga. Todėl ketveriukė nusprendžia įkurti Raudonųjų batelių klubą – ir šitaip likti draugėmis visiems laikams. Ar jų planas pavyks ir ar tikrai jų draugystė nugalės visas kliūtis?

Pasinerkite į Raudonųjų batelių klubo nuotykius!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis