KONKURSAS BAIGTAS. Atsakyk į klausimą, susijusį su odos priežiūra vasarą ir laimėk puikų „Artistry“ rinkinį!

Laimėtoja yra Giedrė Bilkytė, susieksime su laimėtoja asmeniškai. Saulėtos dienos skatina mus leisti laiką gryname ore - važiuoti prie jūros, ežero, ar tiesiog mėgautis saulė lauko restoranuose. Džiaukis šiltojo sezono teikiamais malonumais, tačiau nepamiršk - pasirūpinti savo veido oda vasarą būtina kaip niekada atidžiai.

Dermatologai įspėja apie žalingą saulės poveikį odai, todėl pataria naudoti kokybiškas, nuo UV spindulių apsaugančias grožio priemones. Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti „Artistry“ grožio rinkinį, kuris susideda iš dviejų puikių grožio priemonių, odai ne tik suteikiančių žvilgesį, bet ir apsaugančių nuo saulės padarinių.

„Artistry“ naujiena – natūralus ir lengvas makiažo pagrindas. „Artistry Hydra-V“ makiažo pagrindas idealiai tinka toms, kurios ieško lengvo ir plono odos padengimo. Jis padeda užmaskuoti netobulumus bei sukuria natūraliai atrodančios ir švytinčios odos efektą. Makiažo pagrindas praturtintas Norvegijos fjordų vandeniu, havajietiškomis akai uogomis bei šviesą atspindinčiomis dalelėmis. Šie ingredientai padeda išlaikyti drėgmę ir švytėjimą. Specialiai sukurta 6 atspalvių paletė prisitaiko prie jūsų odos tipo ir suteikia nepriekaištingą įvaizdį. „Artistry Hydra-V“ makiažo pagrindas yra patikrintas dermatologų, tinka jautriai odai bei apsaugo nuo UV spindulių.

„Artistry Essentials” daugialypės apsaugos losjonas su SPF 30. Apsauga nuo saulės ir drėkinimas viename? Įmanoma! Mėgaukitės odos drėkinimu ir veiksminga apsauga nuo žalingo UV spindulių poveikio. Plataus spektro apsauga saugo odą nuo žalingo UV spindulių poveikio ir padeda užkirsti kelią senėjimo požymiams, kuriuos sukelia saulė.

Produkto sudėtyje yra cinko oksido ir cinko PCA, kurie sugeria perteklinius riebalus ir kontroliuoja bei sumažina odos blizgėjimą. Taip pat „Artistry Essentials“ produkto formulėje yra iš natūralių šaltinių gaunamo kokosų vandens, kuris maitina ir drėkina. Sudėtyje nėra sunkiųjų vaškų ir poras užkemšančių aliejų. Šis produktas tinka visiems – visų tipų odai ir visoms amžiaus grupėms!

Sėkmės! Laimėtoją paskelbsime birželio 27 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis