Žavuti, kur tu? Gerbėjos trokšta, jog sugrįžtų senasis „Liežuvautojos“ aktorius (FOTO)

Nors daugelis vyrų su metais ne praranda žavesį, o jį įgyja (pažvelkime į aktorių Ianą Somerhalderį...), vienas žaviausių planetos vyrų, aktorius Chace Crawford jau ne toks, kaip buvo anksčiau.

Kuo toliau, tuo labiau šia tiesa įsitikina daugelis Chase gerbėjų merginų, kurios su nostalgija prisimena laikus, kuomet aktorius vaidino žymiajame seriale. Prieš keletą savaičių viename pramogų pasaulio renginyje pasirodęs Chase nebepriminė buvusio žavuolio - renginiui pasirinko per didelį švarką, pamiršo susitvarkyti plaukus ir visiškai ignoravo grožio specialistus, kurie galėjo Chase kiek pakoreguoti milžiniškų ir prie veido bruožų visumos netinkančių antakių.

Chace Crawford
Chace Crawford
Vida Press

Chace Crawford
Chace Crawford
Vida Press

Tikėtina, jog Chase paprasčiausiai palaiko natūralistinę išvaizdą, todėl neketina vadovautis standartais ir priminti gražuolio saldainiuko kaip kadaise. Na, bet gerbėjų sumažėjimas ganėtinai matomas - vis dėlto ryškesnių vaidmenų po Liežuvautojos serialo Chase taip ir nebesukūrė, todėl didžiausią būrį fanų yra susirinkęs būtent iš serialo filmavimo laikų. Tikėkimės, gerbėjai ir ypatingai gerbėjos nenumigruos pas kitus gražuolius žvaigždūnus...

Chace Crawford
Chace Crawford
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis