Šiais 3 mėnesiais gimusios - nuostabiausios pusseserės, kokias tik galima turėti

Manai turinti pačią geriausią pusseserę žemėje, su kuria gali ne tik juoktis į valias, bet ir rimtai kalbėtis? Beveik neabejojama, jog tavo mylimiausia pusseserė gimtadienį švenčia būtent vieną iš šių trijų mėnesių.

VASARIS. Vasarį gimusios - be galo šiltos asmenybės, todėl nenuostabu, jog artimus ryšius juos puoselėja ir su savo broliais, seserimis, pusbroliais ir pusseserėmis. Ši pusseserė - atleidžianti, kantri ir žinanti visas keistenybes. Būtent todėl vasarį gimusiai pusseserei nėra nesmagu prisipažinti apie tai, ką gėdingo esi padariusi ar pasakyti kokią nors nesąmonę. Vasarį gimusi pusseserė tarsi antroji tu - ji žino apie tave beveik viską, todėl su ja visuomet jauteisi taip, lyg būtum namuose. Vasarį gimusi negali gyventi mele, todėl visuomet sako tik tiesą. Ypač tau, pusseserei. Ši pusseserė neretai gali būti pernelyg kritiška, bet ji tave pažįsta puikiai. Gal net geriau nei tu pati. Todėl atsižvelgdama į pusseserės kritiką gali tobulėti, nepervertinti savęs ir sužinoti savo trūkumus.

LIEPA. Šiltąjį mėnesį gimusi - nuostabi mergina, kuri taip pat yra puikiausia pusseserė. Ji be galo linksma, nuoširdi, paprasta. Liepą gimusi pusseserė visuomet tau praskaidrina nuotaiką. Visada. Net kai labai tamsu, ji visuomet bus tas mažytis šviesos ruoželis, kuris džiugins ir šildys tave. Ji žino, kaip tave prajuokinti, nes puikiai tave pažįsta. Su šiomis pusseserėms niekada nebūna nuobodu. Būtent linksma veikla ir išskiria jas. O jos netrūksta - liepą gimusios visada kupinos idėjų, dievina keliauti, lankytis parodose, renginiuose ir į savo veiklą, žinoma, įtraukia pusseseres! Nuostabus ryšys.

GRUODIS. Paskutinį metų mėnesį gimusios - pačios geriausios pusseserės. Džiaukis, jog jas tau suteikė likimas. Gruodį gimusios niekada nesiskundė komunikaciniai gebėjimais, todėl su pusseserėmis visada randa bendrą kalbą. Labai tikėtina, kad gruodį gimusios ir jų pusseserė ar pusseserės - geriausios draugės. Prisiminus visas nuostabias kartu patirtas akimirkas gruodį gimusioms labai gera širdyje ir jos niekuomet nenorėtų prarasti artimo ryšio su pussesere ar pusseserėmis. Be to, su gruodį gimusia visuomet gera pasikalbėti ir išsipasakoti. Jos visada gins savo pusseserę ar pusbrolį vienas kitą lygiai taip kaip kaip brolis gintų seserį ar sesuo brolį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis