6 mūsų figūros „baisybės“, kurias vaikinai laiko idealiomis (FOTO)

Jeigu skaitydama straipsnį raukysiesi ir toliau vietoje gardaus pyragėlio rinksiesi morką, tuomet vis dar nieko nesupranti apie vyriškąjį požiūrį į merginų grožį. Tai - šeši baisiausi didžiosios dalies merginų figūros baubai, kurių visai nebijo vaikinai. Priešingai - jie juos stengiasi prisijaukinti ir visa širdimi mylėti!

Putlesnė figūra

Neretai panelės visais įmanomais būdais stengiasi atsikratyti Dievulio joms duotų figūros formų. Sportuoja, laikosi dietų ir kitaip stengiasi lygiuotis į lieknas kaip smilgeles manekenes. Tačiau juk ne visos gimė tokios! Vaikinai to niekaip nesupranta, o dažno vaikino nuomone, moteriškesnė figūra yra kur kas žavingesnė nei berniukiško tipo. Gamta taip jau sutvėrė, jog merginos turi apvalumus, tad kam priešgyniauti gamtai ir bandyti ją nugalėti? Verčiau susikoncentruok į vidinio pasaulio tobulinimą, savęs ugdymą, mokykis iš klaidų ir stenkis siekti savo tikslų.

Tobula jų akimis:

Kate Upton
Kate Upton
Vida Press

Nepersisportavusi figūra

Beveik nėra vaikinų, kurie neskatintų merginos sportuoti. Puikiai žinoma, koks naudingas organizmui bei kūno grožiui yra sportas, tačiau daugelį vaikinų traukia merginos, kurių kūnai nėra išdailinti lyg profesionaliausių atlečių. Daugeliui vaikinų patinka moteriškos figūros, todėl ariančios sporto salėje ir galinčios pasigirti išvystytais, ryškiais raumenimis didelę dalį vyriškosios lyties atstovų atstumtų. Ne veltui merginos yra silpnoji žemės lytis, todėl vaikinai šalia jų trokšta pasirodyti stipresni, tvirtesni.

Tobula jų akimis:

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

Rankos ne kaip du pagaliukai

Daugelis merginų įsivaizduoja, jog visa dar turi atitikti tobulumo standartus ir turėti ilgą it gulbės kaklą bei moteriškas, liaunas rankas. Puiku, jei genetika tai dovanojo, tačiau jei ne, neverta dėl to nusiminti. Apklausų metu įrodyta, jog vaikinai net nepastebi šių dviejų elementų ir kur kas labiau dėmesį kreipia į kitas merginos kūno dalis, tokias kaip krūtinė ar užpakaliukas, todėl rankos ir kaklas lieka nepastebėti.

Tobula jų akimis:

Camila Mendes
Camila Mendes
Vida Press

Ne per didžiausia krūtinė

Jei tavo krūtinė nėra C dydžio, ir net ne B, tau visai nereikia nerimauti. Anot vaikinų, mažos krūtinės irgi yra dailios, tiesiog reikėtų tai mažiau akcentuoti. Juk dažna panelė, kuri turi mažą krūtinę, mėgsta kartoti, jog norėtų didesnės krūtinės. Vaikinų nuomone, kiekviena panelė yra unikali ir ne krūtinės dydis ją paverčia žavinga. Priešingai. Juk yra tokių panelių figūrų, kurioms maža krūtinė dar ir kaip tinka.

Tobula jų akimis:

Lili Reinhart
Lili Reinhart
Vida Press

Toli gražu ne siauručiai klubai

Merginos plačius, moteriškus klubus dažniausiai maskuoja drabužiais ar lieknina sporto salėje. Visgi daugiau nei 70 proc. vaikinų įvairiose apklausose įvardina, jog platūs klubai jiems ne tik be galo patrauklūs, bet ir signalizuoja, jog mergina yra vaisinga. Nuo seno teigiama, jog platesnius klubus turinčios merginos yra vaisingesnės, lengviau išgyvena gimdymo skausmus ir yra kur kas moteriškesnės nei siauručius klubus turinčios merginos.

Tobula jų akimis:

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Neperdžiūvęs pilvukas

Pūpsantis pilvukas neduoda tau ramybės? Anot vaikinų, tau reikėtų dar ir kaip nusiraminti. Vaikinai pilnesniame pilvuke nemato jokių blogybių. Priešingai, minkštutis pilvukas kai kuriems net patinka! Smarkiai ištreniruotas pilvo presas patinka tikrai ne visiems, o kai kuriuos vaikinus net gąsdina itin sportiškų formų merginos, nes atrodo jiems gana vyriškos. Tačiau jei mėgsti sportuoti, visai nebūtina vengti sporto. O jei turi didesnį pilvuką, privalai nustoti kompleksuoti. Tikrai mylintis vaikinas mylės tave visokią!

Tobula jų akimis:

Demi Rose
Demi Rose
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis