Gruodžio mėnesio prognozė pagal tavo gimimo datą

Pranašysčių žinovė jauniausia Lietuvos ragana Neringa Saladžė atskleis, kas tavęs laukia gruodžio mėnesį. Tau tereiks prisiminti matematikos pamokas ir truputį paskaičiuoti.

Bendra mėnesio prognozė:

Laukia permainos. Tai karminio atpildo metas, kai visi gauna tai, ko nusipelnė. Kuo daugiau gerumo išspinduliuosi šį mėnesį, tuo daugiau jo sugrįš. Informacijos priėmimas ir perdavimas, laiškai, mintys ir informacija liesis per kraštus. Visi norės bendrauti, prašys pagalbos, todėl, nors ir jausitės pavargę, bet tą nuovargį atpirks pasitenkinimo malonumas, kad jausitės labai reikalingais. Tai laikas, kai palanku atsikratyti nereikalingų daiktų ar santykių. Anksčiau ar vėliau tai, kas nereikalinga, dings savaime, todėl pačiam priėmus sprendimą, bus mažesni emociniai nuostoliai.
Švenčių metu verta skirti dėmesį pažįstamoms moterims, merginoms, ypač mamai. Per jas gauta sėkmės energija keliaus su jumis visus metus. Galimos sveikatos permainos, todėl sunegalavus reikėtų sąžiningai gydytis, nes priešinimasis ligai sukels komplikacijas. O tuo nieko nelaimėsite, nes sunkesnę ligą reikia gydyti ilgiau ir sudėtingiau.
Meilė pūstels savo burtų ir šį mėnesį pradėję  draugystę mėgausis ilgalaikiais santykiais. Tuo pačiu puikios permainos laukia ir vienišių: dėmesį rodys simpatizuojantis asmuo, jokiu būdu neskubėk jo atstumti, nes vėliau gailėsiesi.

Žemiau rasi prognozę pagal gimimo datą. Tarkim, kad esi gimusi 1991 07 24. Išskaidyk savo gimimo datą skaitmenimis ir tol atlikinėk sudėties veiksmą, kol gausi vienženklį skaičių.

1+9+9+1+0+7+2+4=33
3+3=6

Taigi, tavo skaičius - 6. Ieškok savo numeriu pažymėtos prognozės!

1. Kelionė ir judėjimas, bus visko: ir gero ir blogo, o svarbiausia turėti su savim tik tai, kas svarbiausia, o svarbiausia - išlaikyti vidinę ramybę ir greitai reaguoti situacijose ir susivaldyti nežiūrint, kaip kiti elgsis.

2. Jausitės pakylėti ir šventiškai nusiteikę, bet nepersistenkite poilsiaudami, nes aukštai kilę žemai krisite. Dar tuo verta pačiu išlaikyti atstumą bendraujant pareigas einančiais asmenimis, nes pasekmės bus ne jūsų naudai.

3. Karminis apvalymas ir savotiškai bus pasiektas dugno dugnas. Todėl galima nuo jo tik atsispirti ir kilti į viršų. Nėra palanku pasirašyti sutartis ar susitarimus, tiesiog negalėsite vykdyti įsipareigojimų, o priežastys bus nesuprantamos ir logiškai nepaaiškinamos. Sergantiems - ligos paūmėjimas, svarbiausia - kad ir kas bebūtų, dėti pastangas apsivalymui.

4. Ir gausite, ir prarasite, todėl labai tiktų posakis „nesidžiauk radęs – neverk pametęs“. Bus noras savęs pagailėti ir gal kiek paguosti, tad svarbu, kad ir kas bebūtų, per daug nesureikšminti.

5. Svajonės ir iliuzijos - jos ves jus pirmyn, norėsis visko ir iš karto, norėsis daug. Palanku keliauti ir šventes praleisti kelionėje, o ne namuose, gal tokiu būdu nebus maisto persisotinimo...

6. Vykdyti įsipareigojimus ne tik sau, bet ir artimui, nes visi jūsų pasakyti žodžiai pažadai – bus pareikalauta juos įvykdyti ir atsakyti. Bet tuo pačiu galimybė sumokėti skolas ar atsidėti didesnę sumą taupymui, nes tam atsiras galimybė, svarbu tikslingai nukreipti ir paskirstyti pinigus.

7. Sveikata pareikalaus dėmesio, todėl skirkite laiką sau ir savo sveikatos stiprinimui. Pirmiausia pradėkite nuo nervų ir nustokite save apgaudinėti (sakykim žmogus sako „aš gi nieko nevalgau, bet svoris auga,“ tad nieko nedarykite, bet tik pasirašykite, ką per dieną įdėjote į burną, ir tada atsakykite sau, ar tikrai „nuo oro“ tai vyksta?). Ir pagaliau nuoširdžiai skirkite laiko sau!

8. Išmintis įgyjama praktikuojantis. Laukia besirutuliojantys įvykiai, kurie kartosis, kol suprasite, kas vyksta, arba pasielgsite ne tradiciškai ir neadekvačiai susidariusiai situacijai.

9. Palaima, vidinė harmonija, taurumas ir ramybė. Jausite, kad jus lyg kažkas saugo, todėl tvirtai priiminėsite sprendimus. Įsiklausykite į savo širdį, nukreipkite visas mintis į save ir stenkitės viską vertinti tik per savo prizmę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis