3 madingiausios žiemos sezono suknelės(FOTO)

Nors žiemą orai nelepina, nebūtina kaskart einant į miestą suktis į storą, figūrą slepiantį megztinį. Išryškink savo linijas vilkėdama stilinga suknele ilgomis rankovėmis, pristatom 3 madingiausias!

Brngakmenių spalvos

Elegantiškos prigludusios suknelės – visų laikų must have. Tokia suknutė pravers bet kokioje situacijoje, gali ją vilkėti ir dieną, ir vakare. Tereikia derinti kasdieniškesnius arba puošnesnius aksesuarus. Šįmet ypač madingos tamsesnės brangakmenių atspalvių suknelės: rubinų, safyrų, smaragdų ir t.t. Taip pat pravartu spintoje turėti ir bent vieną juodą suknelę. Nori įdomesnės? Rinkis su perregimo audinio ar nėrinių įsiuvais.

Jamie Chung, suknelė
Jamie Chung, suknelė "Kocca" ("Aprangos galerija")
Reuters/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Modelis
Modelis "Mango", suknelė "Zara"
Gamintojo nuotr.

Gėlių raštai

Gėlėtos suknelės patiks romantikėms ir boho stiliaus gerbėjoms. Žiemą prie siauresnės ar laisvesnio silueto gėlėmis margintos suknelės derink ilgaaulius batus. Gali užsimesti ir kailinę liemenę, tuomet ne tik nesušalsi, bet ir puikiai atrodysi. Jei nori pabrėžti bohemišką stilių, segėk keletą ilgesnių pakabukų, suknelę sujuosk siauru dirželiu. Sukurti elegantišką įvaizdį padės labiau prigludęs suknelės siluetas, aukštakulnė avalynė ir klasikinis švarkas.

Modelis
Modelis "Desigual", suknelė "Kocca" ("Aprangos galerija")
Gamintojų nuotr.

Kristen Stewart, suknelė
Kristen Stewart, suknelė "Zara", Taylor Swift
Mavrixonline, Reuters/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Maksi ilgis

Galbūt maxi ilgio suknelę sieji tik su vasara? Laikas keisti tokį požiūrį, šią žiemą ilgos suknelės ant bangos. Kasdienai tiks šiltesnė trikotažinė, prie kurios šauniai atrodys grubesni auliniai batai, megzta beanie tipo kepuraitė ir metaliniai papuošalai. Vakarėliams rinkis ryškesnes spalvas (ultramarino, raudoną, bordinę it t.t.) bei žvilgančius aksesuarus: masyvius kabančius auskarus, kokteilinius žiedus ar puošnesnį diržą. Nepamiršk, kad išskirtinio dėmesio sulauksi, apsivilkusi raštais margintą maxi suknelę.

Modelis
Modelis "Mango", suknelė "Mango", Katy Perry
Gamintojų ir Mavrixonline nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis