„Kerės dienoraščio“ stilistas pataria, kaip susikurti stileivos įvaizdį(FOTO)

Norėtum būti ta, kuri diktuoja madas, kurią gatvėje aplinkiniai nulydi susižavėjimo kupinais žvilgsniais? Tuomet šįmet būk drąsi, nebijok laužyti taisyklių ir kurk savo tendencijas. Stiliaus idėjų pametės madingas serialas „Kerės dienoraštis“.

Serialo „Kerės dienoraštis“ įvaizdį kuria stilistas Ericas Damanas. Jis savo sritį išmano puikiai. Ericas buvo „Kerės dienoraščio“ pradininko „Sekso ir miesto“ stilistės Patricios Field asistentas, taip pat kūrė madingus personažus seriale „Liežuvautoja“, taigi mados pasaulyje jis nardo it žuvis vandenyje. Nors TV serijų „Kerės dienoraštis“ veiksmas vyksta 7-ajame dešimtmetyje, jaunosios rašytojos spintoje gausu ir ankstesnių deš. drabužių, paveldėtų iš mamos. Pasisemk originalaus stiliaus įkvėpimo iš Kerės.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Ko galima pasimokyti iš jaunosios Kerės?

Moteriškumas. Kerė dažnai vilki ypač moteriškus ansamblius. Jos suknelės pabrėžia liemenį, apačion platėja, sijonai gausiai raukti arba su keliais pasijoniais. Prie tokių a la 4-ojo dešimtmečio sijonų ir suknelių ji avi aukštakulnius batelius. Taigi, nebijok atrodyti moteriškai ir išryškink savo pranašumus.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Raštai. Kerės garderobas neįsivaizduojamas be margaspalvių audinių. Dryžiai, gėlės, taškeliai, grafiniai piešiniai, abstrakcijos, leopradų kailių raštai ir gausybė kitų. Kerė drąsiai derina skirtingų raštų drabužius vienus su kitais. Pagrindinė taisyklė – raštų proporcijos turėtų skirtis. Gali vilkėti ir gėlėtą sijoną, ir gėlėtas kelnes, svarbu, kad vienas marginimas būtų stambesnis, o kitas – smulkesnis. Tuomet nerizikuosi atrodyti kaip vientisa dėmė. Kad įvaizdis būtų harmoningas, prie raštuotų drabužių derink subtilesnius aksesuarus.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Rankinė. Ir ne bet kokia, o šviečianti iš tolo. Viena šio sezono tendencijų – geltonos rankinės: kietos formos, delninės-dėžutės, didelės ir sukritusios ar panašios į portfelius. Jei nori neatsilikti nuo naujausių mados pasiūlymų, įsigyk citrinų, medaus arba ryškią neoninio geltonio rankinę. Tegul ji praskaidrina žiemiškas dienas.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Pėdkelnės. Dauguma merginų šiandien mūvi tik baltas, kūno ar juodos spalvos pėdkelnes. Ir visai be reikalo! Šaltuoju metų laiku galime išbandyti galybę skirtingų raštų pėdkelnių, nuo megztų pynėmis iki margintų taškeliais ar rombais. Lai pėdkelnės tampa tavo įvaizdžio akcentu, tačiau pirk tas, kurios turi daugiau denų. Tuomet nebus baisu, kad nušalsi kojas arba nubėgs pėdkelnių akis.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Aksesuarai. Jiems seriale „Kerės dienoraštis“ skirta itin daug dėmesio. Vienu metu Kerė segi masyvius auskarus ir kaklo papuošalą, plaukai papuošti segtuku ar lankeliu, ant peties kabo ryški rankinė, o pėdas puošia išskirtiniai aukštakulniai. Nebijok derinti skirtingų ir pastebimų aksesuarų, nebijok išsiskirti iš minios. Susikurti ansamblį bus lengviau, jei aksesuaruose ir drabužiuose pasikartos ta pati spalva arba forma.

Anna Sophia Robb
Anna Sophia Robb
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis