Supermergaitės: 13 įtakingiausių jaunųjų įžymybių

Garsios, gražios, populiarios... Kas gi toks jaunosios įžymybės, dėl kurių pasaulis kraustosi iš proto?

Selena Gomez

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Debiutinis Selenos Gomez albumas „Star Dance“ tapo „Billboard“ top'o hitu, dėl unikalaus stiliaus Selenai kompanija „Adidas“ pasiūlė sukurti kolekciją, bilietų į jos koncertus nelieka per kelias minutes - jaunoji dainininkė tikrai gyvena svajonių gyvenimą. „Šie metai man - ypatingi. Pagaliau pasijutau stipria, man sukako 20, išgyvenau sudėtingą išsiskyrimą, tačiau sugebėjau po jo atsitiesti, taip ir gimė daina „Come and Get It“. Džiaugiuosi, kad populiarumas atėjo tik dabar, pagaliau esu jam tinkamai pasiruošusi“, - kalbėjo Selena.

Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Po inirtingos kovos su valgymo sutrikimais bei priklausomybe nuo kvaišalų Demi atsitiesė, tapo „X Factor“ teisėja, išleido hitu tapusią dainą bei parašė bestselerį! Štai jums ir pavyzdys, kad viską galima pradėti iš naujo. „Žinau, kad darau žmonėms įtaką, todėl galėčiau slėpti savo problemas ir apsimesti, kad niekada jų neturėjau. Tačiau kalbėdama apie savo kovą su priklausomybėmis aš padėjau atsitiesti daugybei žmonių, todėl nesigailiu apie savo bėdas atsivėrusi pasauliui“, - interviu pasakojo Demi.

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Nors Miley yra kasdien kritikuojama, iš šalies žiūrint atrodo, kad jokia kritika negalėtų jos paveikti. Jai negalioja jokios taisyklės, ji drąsiai reiškia savo nuomonę ir šiai atlikėjai nėra jokių tabu. Per pastaruosius metus Miley daugybę kartų buvo tituluojama skandalingiausia garsenybe ir dėl šios priežasties sunkiai rastume žmogų, kuris nežino, kas toji Miley.

Victoria Justice
Victoria Justice
Vida Press

Aktorė ir dainininkė Victoria Justice nėra abejinga nuskriaustų merginų problemoms. Ji vyko į Gvatemalą ir bandė įrodyti, kaip svarbu kreipti dėmesį į šalis, kuriose vyrauja seksualinė prievarta, lyčių nelygybė ir merginos negali siekti išsilavinimo. Ji inicijavo paramą nuskriaustoms merginoms. Victoria - pavyzdys, kad populiarumu ne tik žiniasklaidos dėmesį laimėsi, bet ir didelius gerus darbus nuveikti gali!

Chloe Grace Moretz
Chloe Grace Moretz
Vida Press


Sparčiai populiarėjanti aktorė Chloe Grace Moretz atvirai prabilo apie tai, kokius užgauliojimus patiria jos broliai, kurie abu yra homoseksualai. „Turiu 4 brolius, iš kurių du - gėjai. Kad jūs žinotume, kokį košmarą jie patyrė mokykloje, kol išmoko suvokti, kad jie - lygiai tokie patys žmonės kaip visi ir kad niekas neturi teisės jų užgaulioti. Tie, kurie pasakys bent vieną blogą žodį apie mano brolius, dings iš mano gyvenimo amžiams“, - tvirtą nuomonę išreiškė jaunoji aktorė.

Karlie Kloss
Karlie Kloss
Vida Press

Gražuolė „Victoria's Secret“ manekenė Karlie Kloss - ne tik išvaizdi, bet ir labai rūpestinga mergina. Ji pristatė specialią sausainių liniją savo vardu, už kurią gauto pelno dalis atitenka organizacijai „FEED“, besirūpinančia vargstančių vaikų maitinimu. „Būti įtakingai man reiškia daug daugiau nei mano modelio karjera, kurios pagrindas - išorinis grožis“, - pasakojo Karlie.

Gabby Douglas
Gabby Douglas
Vida Press

2012 metų Londono Olimpinėse žaidynėse aukso medalį iškovojusi gimnastė Gabby Douglas - ne tik puiki sportininkė, bet ir talentinga rašytoja. Jau antrą sėkmingą knygą pristačiusi gimnastė visą laisvą savo laiką skiria sportinės veiklos propagavimui vargstančių šeimų vaikams. „Kai man nepasiseka rungtynėse, nesėkmė tampa didžiausia motyvacija grįžti į treniruočių salę ir dar stropiau dirbti“, - sėkmės paslaptimis dalinosi Gabby.

Lorde
Lorde
Vida Press

Būdama vos 16-os metų jauna mergina iš Naujosios Zelandijos, pasivadinusi „karališku“ slapyvardžiu Lorde, tapo tikra muzikinio pasaulio sensacija. Ji nepaiso jokių pramogų pasaulio taisyklių, nekuria skandalų ir nesifotografuoja „drąsiose“ fotosesijose. Lorde įrodė, kad tereikia vienos originalios dainos ir tu gali tapti tikra įžymybe. „Valdžia ir kontrolė šiandien priklauso jaunimui“, - taip savo sėkmę paaiškina Lorde.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Savo itin ryškiais antakiais viena daugiausiai uždirbančių manekenių Cara Delevingne užbūrė ne vieną. Merginos masiškai ėmė atsiauginėti ir kaip įmanydamos ryškinti antakius. Tačiau šiandien Cara garsi ne tik dėl tobulos savo išvaizdos, bet ir taisyklių laužymo bei todėl, kad ji nesistengia išlikti tobulai gražia lėlyte.

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

„Socialinių tinklų žvaigžde“ dažnai tituluojama dainininkė Ariana valandų valandas praleidžia atrašinėdama fanams ir sekėjams. O jų Ariana turi net 35 milijonus! Būtent jiems Ariana ir dėkinga iš debiutinio albumo išpopuliarinimą ir pavertimą ją tikra įžymybe.

Zendaya
Zendaya
Vida Press

Jauniausia JAV šokių projekto „Dancing With The Stars“ dalyvė Zendaya - sparčiai populiarėjanti aktorė ir dainininkė. Jos debiutinis singlas „Replay“ „YouTube“ buvo peržiūrėtas beveik 40 milijonų kartų, ji taip pat turi savo serialą „Disney“ kanale. „Turiu daug tikslų: sumušti rekordus, laimėti daug apdovanojimų, o svarbiausia - padėti žmonijai“, - kalbėjo vos 17 sulaukusi Zendaya.

Kate Upton
Kate Upton
Vida Press

Ar žinojai, kad apatinio trikotažo modeliui Kate Upton - vos 21-eri? Ji jau spėjo papuošti „Sports Illustrated“ kalendorių bei „Vogue“ viršelį. Išraiškingų kūno formų Kate savo pavyzdžiu skatina merginas pamilti savo kūną tokį, koks jis yra, o ne stengtis sulieknėti dėl grožio standartų. „Jeigu savo pavyzdžiu padedu merginoms, turinčioms problemų su savo kūno samprata, tai nuostabu“, - džiaugėsi manekenė.

Abigail Breslin
Abigail Breslin
Vida Press

Aktorė Abigail Breslin vaidina jau nuo 3 metų, būdama 10-ies buvo nominuota „Oskarui“, tačiau tik dabar ji pradeda viešinti savo asmeninį gyvenimą. „Man svarbu daryti tai, ką aš noriu, o ne bandyti įtikti žmonėms, pamokslaujantiems, ką ir kaip aš turėčiau daryti“, - tvirtą nuomonę pareiškė Abigail

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis