Kardashian klano atstovė Kendall Jenner pasekė Miley Cyrus pėdomis(FOTO)

Gražuolė Kardashian klano atstovė Kendall Jenner jau kuris laikas - viena sekamiausių pramogų pasaulio įžymybių. Spėjama, kad ji jau oficialiai tapo „One Direction“ nario Harry Styles mergina!

Todėl nenuostabi, kad paparacai nuolat ją seka ir stengiasi užfiksuoti bent menkiausią užuominą, kad ji ir garsusis britas - nauja itin karšta porelė. Jaunuoliai ne kartą buvo pastebėti kartu: važiavo vienu automobiliu, kartu slidinėjo kalnuose ir meiliai apsikabinę stebėjo koncertą.

O šią savaitę Kendall buvo pastebėta vestuvinių suknelių salone, po šio fakto „One Direction“ gerbėjos pradėjo kraustytis iš proto: nejaugi dar net oficialiai nesusitikėjanti pora ruošiasi vedyboms?!

Tačiau šis faktas taip ir liko nepaaiškintas. Bet Kendall savo gerbėjus ir vėl sugebėjo nustebinti. Šiąnakt mergina pasidalino nuotrauka iš fotosesijos, kurioje ji demonstruoja du skirtingus įvaizdžius. Vienam jų Kendall teko pašviesinti antakius lygiai taip, kaip prieš keletą savaičių pasielgė Miley Cyrus. Ar Miley pradėjo naują balintų antakių madą? Bent jau vieną ir labai garsią pasekėją Miley jau turi...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis