Atskleista, kokio dydžio drabužius dėvi Beyonce(FOTO)

Moteriškų formų atlikėjos Beyonce figūra žavi milijonus merginų. Tačiau kiek atlikėja sveria ir kokios tikslios jos kūno apimtys, yra griežtai slepiama.

Todėl kai jaunas dizaineris Michael Costello buvo pasamdytas papuošti scenos divą šių metų „Grammy“ ceremonijai, jis turėjo vadovautis pagal jos figūrą pagaminto manekeno matmenimis. Paaiškėjo, kad atvira suknelė, kuria Beyonce puošėsi ceremonijai, yra itin mažo ir griežčiausius mados pasaulio standartus atitinkančio dydžio. Iki šiol manyta, kad 172cm ūgio atlikėja dėvi ne mažesnio nei 10 europietiško dydžio drabužius, tačiau pasirodo, kad jos įspūdinga figūra yra tarp 6-8 dydžių (2-4 pagal JAV dydžių standartus).

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Dizainerio atstovams buvo sunku patikėti, kad pozityviu požiūriu į savo kūną garsėjanti ir raginanti gerbėjas nesilaikyti dietų Beyonce visgi atitinka griežčiausius figūros standartus. Tačiau žinant, kad ji kasdien po keletą valandų sportuoja ir neseniai pradėjo maitintis veganiškai, nenuostabu, kad jos figūra - itin liekna.

O ar žinojai, kad drabužių dydis turi įtakos tavo savijautai? Sužinok, kokį drabužių dydį dėvinčios merginos - pačios laimingiausios. Ir ne, tai toli gražu ne kaulėtos manekenės : ) 

Nustatyta, kokio dydžio drabužius dėvinčios merginos - pačios laimingiausios(APKLAUSA)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis