Kaip pasigražinti Valentino dienai turint tik vieną priemonę?

Ogi investuoti į gerą savo savijautą, į komfortą ir vidinį švytėjimą, o ne išorinius blizgučius. Išradinga, protingai taupi mergina meilės dienai gali pasiruošti teturėdama vos vieną kosmetikos priemonę.

Šis universalus visais gyvenimo atvejais gelbstintis produktas yra kūno sviestas. „The Body Shop“ grožio konsultantė Giedrė Eidukaitė įvardija mažiausiai 4 kūno sviesto panaudojimo būdus. Žinoma, skirtus pasiruošti Valentino dienai

1. Tinka į karštą vonią. Prieš maudynes vonioje įdėkite į vandenį šaukštą jūsų mėgstamiausio kūno sviesto. Iš natūralių aliejų sukurtas produktas gerai tirpsta ir tolygiai pasiskirsto vandenyje, tad kūnas pasidengs maitinančiu ir tausojančiu, nuo išsausėjimo saugančiu aliejaus sluoksneliu. Šaukštas kūno sviesto suminkštins vandenį, o visoms maudynėms suteiks malonaus aromato.

2. Karališkai puoselėja odą. Besiruošiant Valentino dienai, pamaitinti, sudrėkinti odą kūno sviestu rekomenduojama dieną prieš šventę. Tam, kad sviestas būtų visiškai įsigėręs į odą ir nesijaustumėte lipni, slidi. Pavyzdžiui, jei kūno sviestu kūną ištepsite vakare, prieš miegą, per naktį jis visiškai įsigers ir ryte mėgausitės švelnia, minkšta oda.
Kūno sviestas – stipraus poveikio, intensyviai maitinanti ir ilgai (nuo 24 iki 48 val.) drėkinanti priemonė, tad puikiai tinka ir dažniau sausėjančių kūno vietų – alkūnių, pėdų - priežiūrai.
„Kūno sviestą rekomenduojame naudoti kūnui, tačiau yra klientų, kurie juo tepasi veidą ir jaučiasi itin komfortiškai. Iš vienos pusės – tai ne visiškai atitinka priemonės paskirtį, bet iš kitos – rodo, kad klientams patinka jį naudoti ir kitaip, ir jei rezultatai yra geri, kodėl gi ne...“, - sakė G. Eidukaitė.

3. Nepamainoma kaukė plaukams. Kūno svieste esantys aliejai idealiai tinka puoselėti plaukus. Sviestą naudokite kaip ir įprastą plaukų kaukę – paskirstykite priemonės ant švarių, nusausintų, bet dar drėgnų plaukų, ir palaikykite 10-15 min. Tada išskalaukite vandeniu.
Jei plaukai smarkiai pažeisti ir veliasi, sudrėkinkite juos ir, prieš trinkdami plaukus šampūnu, per visą plaukų ilgį užtepkite kūno sviesto ir palengva iššukuokite plaukus. Tuomet atsargiai ištrinkite plaukus šampūnu. Atsargiai iššukavę plaukus prieš jų trinkimą, išvengsite jų pešimo, o kūno sviestu pamaitinti plaukai bus glotnesni, mažiau velsis.
Glotnūs, išpuoselėti plaukai – tikra pagunda jūsų Valentinui.

4. Lengva formuoti šukuoseną.  Geros plaukų formavimo priemonės yra gana brangios, tad norinčioms sutaupyti rekomenduojamas jūsų mylimiausias kūno sviestas. Jis tikrai tiks, jei plaukai garbanoti ir sausi, gausūs ir pasišiaušę. Pakabinkite pirštais šiek tiek kūno sviesto, ištepkite juo rankas ir švelniais glamžomaisiais judesiais paspaudykite plaukus per visą jų ilgį – tai darydami formuokite plaukus taip, kaip norite, kad jie laikytųsi. Tik neištepkite plaukų prie šaknų. Kūno sviestas leidžia ne tik formuoti plaukus, bet ir maitina juos, drėkina ir saugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir žiemą, ir vasarą“. Be to, plaukai gardžiai kvepės ir jungsis bei sustiprins viso kūno aromatą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis