Meno auka: Kardashian klano atstovė Kendall Jenner apsinuogino ant podiumo(FOTO)

Kardashian šeimai skandalai - jokia ne naujiena. Tačiau nuo itin šokiruojančių poelgių jie stengėsi apsaugoti jaunąsias šeimos nares - 18-metę Kendall ir 16-metę Kylie.

Tačiau bent jau Kendall naujausiu savo poelgiu įrodė, kad mažas skandalas jai - nė motais. Vakar Niujorko mados savaitės metu vykusioje dizainerio Marco Jacobso kolekcijos pristatymo metu kaip podiumo manekenė debiutavusi Kendall įrodė, kad jai nėra jokių tabu. Merginai teko demonstruoti itin atvirą apdarą, per kurį akivaizdžiai matėsi nuogos jos krūtys.

Jos drąsa itin didžiavosi vyresniosios Kendall seserys Kim ir Khloe. „Aš - labiausiai besididžiuojanti sesuo! Smagu matyti, kad įgyvendini savo svajones“, - taip Kendall debiutą pakomentavo Kim. „Mano sesė buvo nepakartojama demonstruodama Marco Jacobso kolekciją“, - savo „Instagram“ profilyje jaunėlės nuotrauka pasidalinusi komentavo Khloe.

Žinoma, toks apsinuoginimas įvyko dėl meno, tačiau tokiai jaunai merginai kaip Kendall nederėtų dėmesio reikalauti apsinuoginant. Juk dėmesį į save atkreipsi, tačiau ar tikrai sulauksi tokių komentarų, kokių tikėjaisi? O ką manai tu? Ar derėjo Kendall taip pradėti manekenės karjerą?

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis