5 filmai romantiškai Valentino dienai(VIDEO)

Amerikiečių rašytoją Nikolą Sparks žino kiekviena romantiškų istorijų gerbėja. Būtent jis parašė už širdies griebinčias knygas „Žinutė butelyje“, „Užrašų knygelė“, „Įsimintinas pasivaikščiojimas“ ir kitus meilės bestselerius, tapusius itin populiariais filmais.

O kada jei ne Valentino dieną žiūrėti romantiškuosius Nikolo Sparks novelių motyvais sukurtus filmus? Meilės dieną švęsk romantiškai!

„The Notebook“

Filmas, išgarsinęs merginų numylėtinį Ryaną Goslingą. Du jaunuoliai įsimyli, tačiau jų meilei trukdo kliūtys: turtingi merginos tėvai nenori, kad ji draugautų su vaikinu iš paprastos šeimos, todėl nusprendžia ją iš miestelio išsivežti kitur, o Nojaus siųstus laiškus slepia. Tačiau tikros meilės neįmanoma užmiršti, todėl po kelerių metų jų keliai vėl susikerta...

„A Walk To Remember“

„Pažadėk, kad manęs neįsimylėsi“, - tokiais žodžiais tylenė moksliukė pribloškė jos pagalbos ruošiantis egzaminams paprašiusio mokyklos blogiuko. Jis skardžiai nusijuokė, nejaugi toks kietuolis įsimylėtų tokią pelytę? Tačiau po kurio laiko jis pradeda šiai kukliai merginai puoselėti šiltus jausmus, nors jiems drauge būti ir nelemta.

„Dear John“

Ar įmanoma meilė per atstumą? Karininkas įsimyli merginą, tačiau dėl savo profesijos jam dažnai tenka išvykti į pačias pavojingiausias pasaulio vietas, iš kurių ryšį įmanoma palaikyti tik laiškais. Ar užteks kantrybės merginai, dėl kurios širdies kovotų ne vienas? Sužinosite šioje liūdesio kupinoje romantiškoje dramoje.

„The Lucky One“

Zaco Efrono įkūnytas kareivis tarnaudamas Irake karo lauke randa nuotrauką. Joje pavaizduota jauna moteris, o kitoje nuotraukos pusėje u-rašyta „Būk saugus“. Jam bežiūrint į nuotrauką, už jo nugaros įvyksta sprogimas. Kareivis supranta: jei jis nebūtų radęs šios nuotraukos, jis jau būtų nebegyvas, todėl jis nusprendžia paslaptingąją moterį surasti ir jai atsidėkoti. Tačiau nuvykęs į jos namus vaikinas nesugeba paaiškinti, kodėl atvyko, ir apsimeta, kad atsiliepė į jos skelbimą, kuriame moteris nori pasisamdyti šunų dresuotoją. Neilgai trukus kareivis susidraugauja su jos sūnumi ir pradeda puoselėti paslaptingajai moteriai ypatingus jaumus.

„Last Song“

Filmas, suvedęs dabar jau eksmylimuosius Miley Cyrus ir Liamą Hemsworthą. Išsiskyręs vyras pakviečia savo vaikus, paauglę dukrą ir pradinuką sūnų praleisti vasaros jos pajūrio name. Vyriškis - gabus pianistas, kuris nori, kad ir talentinga dukra sektų jo pėdomis. Tačiau Miley Cyrus įkūnyta jaunoji maištininkė net negalvoja paklusti tėvo norams. Filmo anonsą rasi ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis