Kasdieniniai įpročiai, kurie kenkia tavo grožiui



Kiekviena mergina trokšta išvengti kuo daugiau pavojų, gresiančių jos puikiai išvaizdai. Tačiau ar žinojai, kad kasdieniniai tavo įpročiai labiau nei kas kitas kenkia tavo grožiui?

Neliesk veido

Kai prie kompiuterio ar namų darbų tenka praleisti ne vieną valandą, nori nenori nejučiomis smakrą paremiame ranka. O tai - puikiausia galimybė bakterijoms, esančioms ant tavo plaštakos, „peršokti“ ant smakro ir sukelti visą galybę spuogų. Negana to, dažnai liečiama oda pradės greičiau riebaluotis ir užkišti poras. Todėl kontroliuok savo veiksmus ir užkirsk kelią spuogams!

Prižiūrėk rankas

Rankas dažnai plauti būtina, tačiau ar žinojai, kad vos du kartus per dieną nuplovus rankas nuo jų visiškai pašalini ir natūralią odos apsaugą? Todėl kuprinėje ar rankinėje būtinai nešiokis rankų kremą, idealu, jei juo pasiteptum kiekvieną kartą nusiplovusi rankas.

Valyk telefoną

Ant tavo mobiliojo telefono yra daugiau bakterijų nei tualete. Bjauroka, taip? Todėl kitą kartą glausdama numylėtąjį telefoną sau prie žando atmink, kad ant jo bakterijų knibždėte knibžda. Įsigyk specialių antibakterinių servetėlių ir kasdien nusivalyk telefoną, ir, jei dažnai naudojiesi kompiuteriu, jo klaviatūrą ir pelę. Nešvarumai ant kasdien naudojamų prietaisų gali nemenkai užteršti ir tavo odą.

Nekryžiuok kojų

Galime lažintis, kad jei šį straipsnį skaitai sėdėdama, esi užsikėlusi koją ant kojos. Merginos ankstyvame amžiuje įpranta taip sėdėti (juk taip ir sėdi damos, ar ne?!), tačiau jos nežino, kad toks sėdėjimas trikdo kraujotaką ir ilgainiui ant kojų gali atsirasti matomų kraujosrūvų ir išryškėti kapiliarai. Juk to nenori, taip?

Bėk nuo šildymo

Nors vasaris - jau čia pat, tačiau šildymo sezonas vis dar tęsiasi. O šildymo sezonas reiškia sausą karštą orą, kuris itin sausina tavo odą. Todėl ryte ir vakare tepk veidą drėkinamuoju kremu ir nesėdėk kiaurą parą uždarose patalpose. Išeik pasivaikščioti, leisk savo odai pakvėpuoti!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis