Nusivaliusi makiažą mergina pribloškė savo drąsa(VIDEO)

Šiandien sunkiai surastume merginą, kuri nenaudotų nė vienos makiažo priemonės. Kosmetika siekiame užmaskuoti veido netobulumus, paryškinti gražiausius bruožus, kai kurioms merginoms makiažas netgi suteikia pasitikėjimo savimi.

Tačiau kartais makiažas - priemonė „pasislėpti“ nuo aplinkinių, kurie mato ne tave, o tik tavo išvaizdos defektus.

Amerikietė Cheri Lindsay turi odos pigmentacijos sutrikimą, dėl kurios skirtingi jos odos lopinėliai turi nevienodus atspalvius. Dėl šios priežasties juodaodės merginos veidas - dalinai baltas. Tinklinio trenere dirbanti mergina naudoja specialią priemonę, kuri sulygina skirtingus jos odos atspalvius.

Šios priemonės reklaminėje kampanijoje nusifilmavusi Cheri išdrįso parodyti, kaip atrodo jos veidas be makiažo, ir kaip jai pavyksta gyventi normalų gyvenimą net ir turint odos pigmentacijos sutrikimą.

Pirmuosius sutrikimo ženklus mergina pastebėjo prieš trejus metus, dar bestudijuodama universitete, tačiau liga greitai pasklido po visą jos kūną dengiančią odą. Cheri pasakoja, kad pradžioje jai buvo sunku susitaikyti su savo liga, tačiau ilgainiui ji su ja susitaikė, išmoko atsakyti į įkyriai ją nužvelgiančių praeivių klausimus, o reikalui esant užsimaskuoti odos nelygumus ir taip tapti niekuo neišsiskiriančia mergina.

Tačiau nors dabar žmonės, turintys panašius odos sutrikimus, gali juos nesunkiai užmaskuoti, Cheri nesiruošia visada vaikščioti užsitepus makiažo „kaukę“. „Noriu, kad mano pavyzdys įkvėptų ir kitus. Noriu, kad aplinkiniai, matydama, kad net ir turint tokį sutrikimą galima sėkmingai ir laimingai gyventi. Jeigu aš galiu, galit ir jūs“, - atvirame video klipe pasakojo Cheri.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis