Studentė ryžosi parduoti savo nekaltybę aukcione

Nuostata, kad nekaltybę vertėtų saugoti iki vestuvių, vis dar ganėtinai paplitusi, tačiau niekas jos taip aklai nesilaiko, kaip, tarkime, prieš kelis šimtmečius. Jeigu esate ištikimos serialo „Reign“ žiūrovės, tikrai žinote, kad anksčiau nekaltybę prarasti iki vestuvių reiškė didžiulę gėdą visai šeimai ir galimybės gerai ištekėti praradimą.

Šiandien nekaltybė - kiekvienos merginos asmeninis reikalas. Tiesa, yra tokių, kurios savo nekaltybę paverčia ir ganėtinai vieša, ir nusprendžia iš jos pasipelnyti. Štai 17-erių metų amerikietė medicinos studentė, pasivadinusi slapyvardžiu Elizabeth Raine, nusprendė savo 27 metus saugotą nekaltybę parduoti už kuo didesnę sumą. Nuotraukose podiumo vertą figūrą demonstruojanti šviesiaplaukė savo nekaltybę atiduos ne tam, kurį myli, ne tam, kuriam jaučia aistrą, o tam, kuris sumokės jos pareikalautą sumą pinigų. Kodėl ji taip elgiasi? Dėl labdaros, bent jau iš dalies.

Elizabeth žada 35% gautos sumos paaukoti vargstančių šalių moterims, kad šios galėtų siekti išsilavinimo. Elizabeth nekaltybės aukcioną žada pradėti balandžio pirmąją ir tikisi sulaukti jos nekaltybės pirkėjo. Pati mergina savo nekaltybės nesureikšmina ir tikina, kad tikrai kaip įmanydama nesistengė jos išsaugoti. Tiesiog ji savo gyvenime nė vieno vaikino nemylėjo tiek, kad galėtų jam atiduoti savo nekaltybę. O nepajusdama tikros meilės ji sugebėjo išlikti nekalta iki 27-erių, o dabar dar ir neblogai pasipelnyti.

Tai - ne pirmasis viešas bandymas parduoti nekaltybę. 2008 metais 22 metų studentė Natalie Dylan(nėra patvirtinta, kad tai - tikrasis merginos vardas) bandė aukcione parduoti savo nekaltybę, kad galėtų sumokėti už mokslus legaliame viešnamyje Las Vegase. Nors buvo teigiama, kad atsirado ir 3,8 milijono dolerių pasiūliusių pirkėjų, sandoris taip ir neįvyko.

2010-aisiais savo tapatybės neatskleidusi mergina iš Naujosios Zelandijos taip pat bandė atsisveikinti su savo nekaltybe už pinigus. Ji priėmė 45000 dolerių pasiūlymą, tačiau nežinia, ar nekaltybė tikrai buvo parduota.

Pernai žiemą brazilė Catarina Migliorini net keturis kartus bandė parduoti savo nekaltybę, tačiau to nepadaryti taip ir neišdrįso, nors buvo pirkėjų siūliusių jai ir 2 milijonus dolerių.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis