10 daiktų, kuriuos pavasarį privalo įsigyti stileivos(FOTO)

Pagaliau sulaukėme tikrojo pavasario, saulės ir malonios šilumos, laikas įsigyti naujų spintos grožybių ir atsinaujinti. Išsirink bent vieną kitą madingą daiktelį, kuris šį sezoną yra „must have“ sąraše.

1. Marškiniai

2014 m. pavasario ir vasaros kolekcijose pristatyti ištisi marškinių paradai. Madingi patys įvairiausi, nuo ilgesnių lyg suknutės iki ypač modernių plačių. Vis dėlto šį sezoną išskiriami 3 tendencingiausi marškinių tipai: klasikiniai balti, džinsiniai ir siūti iš perregimo audinio.

Marškiniai
Marškiniai "Asos", "Denham", "Asos", asos.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

2. Baikerių striukė

Šylančius orus sunku įsivaizduoti be madisčių pamėgtos baikerių stiliaus striukės. Jei vertini ilgaamžiškumą, ieškok įprastos juodos, jei nori žengti koja kojon su mada – siūtos iš metalizuotos arba pastelinės spalvos odos.

Odinės striukės
Odinės striukės "River Island", "Needle & Thread", "Y.A.S.", asos.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

3. Nuskalbti džinsai

Pavasarį dizaineriai siūlo pamėgtus tamsius slimus iškeisti į nuskalbto efekto boyfriend stiliaus džinsus. Vieni madingiausių – plėšyto džinso. Jei mėgsti laisvalaikio stilių, prie šviesesnių džinsų derink sportinius batelius, jei nori atrodyti mergaitiškiau, nebijok mūvėti apsmukusių džinsų ir aukštakulnių batelių.

Džinsai
Džinsai "Hilfiger Denim", "Goldsign", "Denim & Supply by Ralph Lauren", asos.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

4. Bohemiška gėlėta palaidinė

Šįmet į madą vėl grįžta bohemiškas gėlių vaikų stilius, tad fashionistoms privalu įsigyti bent vieną gėlėmis margintą drabužį. Puiku, jei šis bus folk stiliaus su etnoelementais: kutais, etniniais raštais, siuvinėjimais ir t.t. Parduotuvėse ieškok bohemiškos gėlėtos palaidinės, kuri šauniai atrodys ir prie džinsų, ir prie laisvesnių kelnių ar ilgo sijono.

"Asos", "Warehouse", "H&M", asos.com ir hm.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

5. Žvaigždėtas megztinis

Dar nevėlu susirasti madingą žvaigždėmis margintą megztinį, tokius jau turi ne viena mūsų pamėgta garsenybė: Taylor Swift, Selena Gomez, Zooey Deschanel, Miley Cyrus, Ellie Goulding ir kitos (daugiau skaityk ČIA). Tokius megztinius atlikėjo ir garsenybės derina su džinsais, šortais, tamprėmis – tai stilingas kasdieniškas apdaras.

Megztiniai
Megztiniai "Hilfiger Denim", "Noisy May", asos.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

6. Dryžuota suknelė

Kartu su pavasriniais mados vėjais atskrieja ir marinistinis stilius, tad madinga visa, kas marginta dryželiais. Dryžuota suknelė – vienas šiltojo sezono topų. Gali įsigyti spalvingesnę, tačiau garsiausi dizaineriai siūlo juodų ir baltų dryžių kombinaciją.

Suknelės
Suknelės "H&M", "Vero Moda", hm.com ir asos.com (Ltd)
Gamintojo nuotr.

7. Krepšys

Kas naujo rankinių madoje? Laikas delnines, lagaminėlius ar elegantiškas rankines iškeisti į šį tą neįpareigojančio – krepšių tipo rankines. Per petį kabinami maišeliai atrodo šiuolaikiškai, bohemiškai ir, žinoma, stilingai. Rasti gali pačių įvairiausių: a la chanel, rokeriškų su kniedėmis, pastelinių spalvų, puoštų kutais, minimalistinio stiliaus ir t.t.
Rankinės
Rankinės "Asos", asos.com
Gamintojo nuotr.

8. Kaklo papuošalas iš monetų

Nepamiršk ir pasipuošti, šį pavasarį bei vasarą karaliauja metalo papuošalai, ypač įkvėpti didingosios Romos imperijos. Masyvios grandinės, nusagstytos aukso spalvos monetomis – štai į ką verta atkreipti dėmesį.

Kaklo papuošalai
Kaklo papuošalai "Asos", "H&M", "Kenneth Jay Lane", asos.com, hm.com ir net-a-porter.com
Gamintojo nuotr.

9. Sportiniai bateliai

Be sportinės avalynės pavasarį nė iš vietos. Jei dar neturi laisvalaikio batelių, tokius įsigyti privalai! Dizaineriai juos siūlo avėti ir prie sportinio, ir prie romantiško stiliaus aprangos. Nebijok kontrastų ir naujovių, 2014 m. mados pasaulis ragina atrasti savitą įvaizdį, neaukoti komforto dėl gražios išvaizdos.

Sportiniai bateliai
Sportiniai bateliai "New Balance", "Asos", "Nike", asos.com
Gamintojo nuotr.

10. Madingi akiniai nuo saulės

Nuo saulės ginkis stilingais akiniais, ryškėja 3 pagrindinės tendencijos. Madingi retro dvasia alsuojantys apvalūs akinukai, ypač pasiseks jei rasi dviejų spalvų rėmeliais. Jau ne pirmą sezoną madoje įsitvirtinę vadinamieji katės akiniai ir veidrodinio atspindžio spalvoti stiklai.

Akiniai nuo saulės
Akiniai nuo saulės "Minkpink", "Asos", "Vivienne Westwood", asos.com
Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis