Kokia tavo figūra: dviguba vyšnia ar rabarbaras?

Pamiršk kriaušę ir obuolį. Šie figūros tipai – tikra atgyvena. Susipažink su naujais vaisiais, kurie apibūdina skirtingus figūros tipus, ir rask tinkamiausią tau.

Rabarbaras

Rabarbarų krūtinė nedidelė, siauri klubai, plonos kojos, o liemuo neišraiškingas ir ilgas. Šiai figūrai geriausiai tinka apverstos tulpės formos sijonai ir nuo liemens platėjančios palaidinės.

Garsūs rabarbarai: Cara Delevingne, Kate Middleton, Keira Knightley.


Dviguba vyšnia

Dvigubos vyšnios figūros savininkės išsiskiria putlia krūtine, apvaliais klubais ir liaunu kaip bitės juosmeniu. Jos labiausiai tinka liemenuoti drabužiai – taip pabrėžiami ir išryškinami visi figūros privalumai.

Įžymios dvigubos vyšnios: Christina Hendricks, Kim Kardashian, Beyonce.

Braškė

Braškės turi plačius pečius, didesnę nei vidutinė krūtinę, siaurus klubus, neišraiškingą juosmenį ir ilgas lieknas kojas. Jų figūrai geriausiai tinka palaidinės ar suknelės gilia V arba U formos iškirpte.

Garsios braškės: Selena Gomez, Demi Moore, Katy Perry.


Obuolys

Obuolių pečiai ir klubai nėra dideli, tačiau jų krūtinė putli, turi nedidelį pilvuką bei lieknas kojas. Šio figūros tipo savininkės linkusios kaupti papildomus kilogramus liemens srityje. Obuoliams svarbiausia išsirinkti tinkamą liemenėlę.

Įžymūs obuoliai: Jessica Simpson, Adele, Lena Dunham.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis