Paslaptys: naujame klipe paviešinti kadrai iš Beyonce praeities(VIDEO)

Netikėtai išleidusi albumą pavadinimu „Beyonce“, atlikėja Beyonce Knowles kartu pristatė ir specialiai kiekvienai dainai kurtus video klipus. Tačiau pristatymo dieną ji gerbėjams parodė tik trumpas klipų ištraukas, pilnas versijas atlikėja atskleis ateityje.

Tačiau netikėtai buvo paviešintas klipas dainai „Grown Woman“. Dar prieš pasirodant albumui ši daina buvo panaudota „Pepsi“ reklamoje, kurioje Beyonce akis į akį „susitinka“ su savo praeitimi. Dainoje pasakojama apie dainininkės kaip asmenybės augimą, brandą ir atsakomybę. Todėl nenuostabu, kad oficialiame klipe visos šios temos ir atsispindėjo. Negana to, klipe panaudoti originalūs įrašai iš Beyonce vaikystės, kai atlikėja vos išmokusi vaikščioti jau šoko, ir paauglystės, kai buvo suburta merginų grupė „Destiny's Child“.

Klipo kūrimas buvo ypatingas tuo, kad specialiųjų efektų pagalbą Beyonce „iš praeities“ dainavo dainą „Grown Woman“. Šis efektas buvo pasiektas šiandieninės Beyonces mimikas „uždėjus“ ant jos vaikiško veido. Klipe taip pat nusifilmavo ir Beyonce įseserė Kelly Rowland bei mama Tina Knowles.

Klipą rasi ČIA

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis