Lieknėjimo maratonas: artėjant vasarai žvaigždės laikosi neįprastos žaibiškos dietos

Kalifornijoje, JAV, kasmet vystantis grandiozinis „Coachella“ festivalis pritraukia ne tik tūkstančius gyvos muzikos gerbėjų, bet ir daugybę ryškiausių pramogų pasaulio veidų. Vanessa Hudgens, Austin Butler, „Victoria's Secret“ modeliai - tai tik keletas garsių veidų festivalio svečių minioje.

Tačiau dažnai į šį festivalį žmonės važiuoja ne tik gyvos muzikos paklausyti, bet ir savęs parodyti. Už kiekvieno kampo tykantys festivalio mados fotografai ieško pačių ryškiausių derinukų, kurie dažniausiai vos dengia įdegusius ir dažnai tobulus kūnus.

Būtent dėl festivalio mados dažna mergina besiruošdama festivaliui ne tik ieško madingų akinių nuo saulės ar patogių batų, tačiau ryžtasi ekstremaliam lieknėjimo planui, kuris ilgainiui įgijo „Coachellos dietos“ pavadinimą. Festivalio „uniforma“ - pilvo nedengianti palaidinė ir trumpučiai šortai, o kad su šiais drabužiais puikiai atrodytų, merginos kelias savaites iki festivalio gyvena pusbadžiu ir kankina save intensyviomis treniruotėmis.


Vanessa Hudgens dėl festivalio sportuoja du kartus per dieną. AOP nuotrauka

Ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės - ne išimtis. Štai aktorė ir dainininkė Vanessa Hudgens jau kuris laikas paparacų įamžinama vilkint sportinę aprangą, nes festivaliui besiruošdama ji per dieną lanko net dvi treniruotes. Be to, ji bėgioja ilgus krosus, ištvermę stiprina intensyviose dviračių treniruotėse ir ne kartą prisipažino, kad festivalyje ji tiesiog privalo būti tobulos formos.

Pasirodo, egzistuoja dviejų tipų festivalio lankytojos: senbuvės ir naujokės, kurioms labiau rūpi pademonstruoti savo išvaizdą, o ne mėgautis muzika. Būtent dėl jų troškimo atrodyti tobulai sporto klubai pavasarį gauna ženkliai daugiau pajamų, pradėdami specialias „Coachellos“ treniruočių programas, kurios žada puikias kūno linijas. Ir viskas tik tam, kad įtilptum į dažnai neproporcingai mažo dydžio šortukus! Ar tikrai vienas vasaros renginys vertas tiek daug aukų? Tuo labiau, kad tai - muzikos festivalis, o ne konkursas „Kuri šįmet labiausiai sulieknėjo?“...


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis