Interneto sensacija – vienodai besirengiančios seserys(FOTO)

Australių Jessės ir Stefės Dadon blogas sulaukė daugiau nei 100 tūkstančių pasekėjų programoje Instagram. Visa sėkmės paslaptis – seserys rengiasi kone vienodai ir fotografuojasi. Be to, jų stilius itin žaismingas.

Viskas prasidėjo prieš porą metų. Kai viena iš seserų – Stefė – pusmečiui išvyko į Paryžių. Merginos ėmė fotografuotis ir dėti nuotraukas į Instagram, vien norėdamos parodyti viena kitai, ką tą dieną apsirengė. Greitai ilgaplaukės, lieknos ir mėgstančios ryškius derinius merginos išpopuliarėjo, ėmė gauti kvietimus į mados renginius ir bendradarbiauti su prekių ženklais kaip „Windsor Smith“ ir „Princess Polly“.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Vilniaus turtuolių atžala: nėštumas 15-os nesustabdė nuo „tūsų“(INTERVIU)
Tėvai piktinasi 13-mete mados ikona(FOTO)
Kokia liemenėlė geriausiai paryškins tavo krūtinę?

Nors seserys atrodo tarsi dvynės, bet vienai yra 21-eri, o kita ketveriais metais vyresnė. Abi renkasi vienodus arba panašius drabužius – tokio pat rašto ar to paties dizainerio, tačiau dėvi visiškai skirtingai. Dalį drabužių merginos gauna iš dizainerių ar populiarių prekių ženklų. Vis dėlto, jos laikosi taisyklės, kad drabužiai negali būti labai brangūs ir tik kelių dizainerių ar prekės ženklų. Stilistėmis dirbančių seserų tikslas yra parodyti, kaip galima tą patį drabužį dėvėti keliais variantais.

Daugiau gali pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis