Mergina atsikratė 60 kg dėl didesnių krūtų(FOTO)

Kas geriausiai motyvuoja lieknėti? Vasara? Nauja meilė? Artėjančios geriausios draugės vestuvės? Kiekviena mergina randa savo motyvaciją, kad ir kokia ji bebūtų. Štai 26-erių metų britei Georginai Baird sulieknėti padėjo žinojimas, kad kai ji atsikratys visų kilogramų, gaus... krūtų didinimo operaciją!

Įdomiausia, kad tuomet 111 kg svėrusiai merginai tokį paskatinimą pasiūlė jos tėtis, susirūpinęs dukros sveikata ir žinodamas, sulieknėjusi ji norės turėti didesnę krūtinę.

Išvydusios savo vinjetes, moksleivės liko šokiruotos(FOTO)
Madingos rankinės vasarai iki 50 ir iki 85 Lt(FOTO)
Tikra istorija: tapau meiluže ir jo merginos drauge...

Kai jos svoris pasiekė 111 kg, nedidelio, 155 cm ūgio mergina nebežinojo, ką daryti, net jos draugai klausdavo, ar ji nesilaukia. „Esu nedidelio ūgio, todėl atrodžiau kaip kamuolys, rodės, jog visas mano antsvoris „nukeliavo“ ant pilvo“, - apie priaugtus kilogramus kalbėjo Georgina.

„Man patiko vienintelė mano kūno dalis - krūtinė, todėl vieną dieną pasiguodžiau seserims, kad jei sulieknėčiau, prarasčiau patrauklią krūtinės formą“, - apie išsisukinėjimus lieknėti kalbėjo britė. „Tėtis nugirdo mano išsakytą nerimą ir pasiūlė sandorį: aš sulieknėju, o jis sumokės už plastinę krūtų operaciją. Po tokio pasiūlymo negalėjau išsisukinėti“, - kalbėjo daugiau nei pusės savo kūno svorio atsikračiusi mergina.

Tą pačią dieną ji atsisakė greito maisto ir gazuotų gėrimų. „Tėtis užtikrino, kad jo pasiūlymas - rimtas, todėl man lieknėjimas tapo it iššūkiu, po kurio būsiu apdovanota nuostabiu prizu“, - kalbėjo Georgina.

Tačiau pasiekusi savo idealų, 51 kg svorį ji suprato, kad jos nerimas dėl krūtinės buvo ne iš piršto laužtas. Kažkada įspūdingu biustu didžiavusis mergina, suprato, kad krūtų beveik neliko, todėl nerimavo, kad nors ir sulieknėjusi, bet nebus patenkinta savo atvaizdu vestuvėse, kurios įvyko vos jai sulieknėjus. Praėjus beveik metams po vestuvių Georgina gulėsi po chirurgo skalpeliu, jai buvo atlikta 16000 Lt kainavusi krūtų didinimo operacija ir šiandien mergina yra visiškai patenkinta savo atvaizdu.

„Tėtis vienas užaugino 4 vaikus, todėl su juo esame itin artimi. Esu 3 vaikų mama, jis žinojo, kad patu sau tokios operacijos niekada nebučiau leidusi. Turiu patį geriausią tėtį pasaulyje!“, - už apmokėtą operaciją tėčiui dėkojo Georgina.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis