Stovykla, apie kurią svajoja pasigražinti norinčios lietuvaitės

Vasara prasidėjo, o tu nežinai, ką veikti? O ar norėtum per vasarą išmokti grožio paslapčių, sužinoti, kaip sveikai maitintis ir ne tik puikiai atrodyti, bet ir jaustis? Kviečiame paskaityti apie unikalią „Stovyklą mergaitėms“, galbūt joje patirsi gražiausias šios vasaros akimirkas?..

Komentuoja kompanijos „MakeUp2Go“ direktorė Indrė Eskytė.


Kaip atsirado stovyklos idėja? 

Lietuvoje ir pasaulyje vyksta daug stovyklų, tačiau dauguma jų yra orientuotos tik į linksmą laiką, bendravimą ir pelną. Esame komanda, kuri nėra abejinga Lietuvos ateičiai, dalyvaujame labdaros ir švietimo renginiuose, tad ši stovykla yra idėja ne tik gerai praleisti laisvalaikį, bet ir duoti daug žinių, kurios reikalingos asmenybei ir jos ateičiai.

Kiekviena mergaitė – unikali ir turinti savo poreikius, jauna, besiformuojanti moteris, gyvenanti su daugybe klausimų. Dažna moteris, prisiminusi save paauglystės laikotarpiu, pripažins, jog ji gyveno kamuojama kompleksų ir daugybės neatsakytų klausimų. Deja, galimybių gauti kokybiškus atsakymus į visus juos būdavo retai. Būtent dėl noro padėti jaunosioms mūsų damoms, kilo idėja suorganizuoti stovyklą, kurios metu jos rastų daugelį atsakymų, kurie siejami tiek su išoriniu, tiek su vidiniu grožiu.

Trečius metus organizuojamos stovyklos tikslas – suteikti mergaitei galimybę sužinoti, kas yra moteriškumas, kad grožis – tai ne storas pudros sluoksinis, o saikingai pabrėžti bruožai ir vidinė pilnatvė bei pasitikėjimas savimi. Supažindinti, kas yra stilius, kaip jis taikomas praktikoje. Padėti pagrindus savo stiliaus radimui. Atverti suvokimą, kad savas stilius tiesiogiai yra susijęs su vidine asmenybe.

Kokias stovyklos paskaitas labiausiai išskirtumėte?

Kadangi visos paskaitos parinktos pagal labai aktualias temas mergaitėms, nėra lengva išskirti vieną ar kelias paskaitas. Būtent šioje, trečiojoje, stovykloje mergaitės išgirs iš manekenės Aistės Jasaitytes apie mados užkulisių paslaptis: kaip iš paprastos merginos yra padaroma podiumo žvaigždė, kiek profesionalų dirba vienoje fotosesijoje, kaip, būtent žurnalo viršeliuose, neteisingai mergaitėms ir mums, moterims, yra peršama grožio sąvoka.

Taip pat Aistė papasakos ir apie valgymo sutrikimus, kurie yra dažni mados pasaulyje, bei išmokys taisyklingos eisenos.

Išskirtumėme ir dietologės paskaitą apie taisyklingą mytybą ir produktų pasirinkimą.
Fotosesija – viena iš aktualių paskaitų-užsiėmimų, kurią galime išskirti, nes bus pasakojama, kaip teisingai reikia pozuoti prieš objektyvą. Augančiai moteriai tai yra svarbu.

Teigiate, kad stovykloje didelis dėmesys yra skiriamas vidiniam grožiui, o kokiais būdais?

Vidinis grožis prasideda nuo pasitikėjimo savimi, todėl rengsime teatrališkus psichodramos užsiėmimus. Kaip elgtis, kad atsiskleistų vidinis grožis, papasakos ajurvedos lektorius.

Vakarais vyks įvairios tematikos filmų seansai, po kurių vyks diskusijos moteriškumo, pasitikėjimo, savęs atradimo klausimais. Visi žinome, kad diskusijose gimsta vidinė tiesa. Tikimės, kad ir mūsų surengtose diskusijose merginos ras daug vidinių atsakymų.

Kokie specialistai dalyvauja stovykloje?

Į visus jaunoms merginoms rūpimus klausimus čia padės atsakyti stilistė, kosmetologė, vizažistė, dailios eisenos choreografė, manikiūro specialistė, dietologė ir fotografas.Kiekviena panelė ne tik smagiai praleis laiką, susiras naujų draugių, bet ir išmoks išties naudingų dalykų, praversiančių jos, kaip bręstančios moters, gyvenime. Iš stovyklos ji grįš pasisėmusi ne tik išorinio grožio paslapčių, bet ir praturtėjusi vidumi, radusi atsakymus į savo ateities klausimus. Kiekvienos mergaitės vidinis patobulėjimas veikia tiek jos asmeninį, tiek mūsų visuomenės gerbuvį. Kiekviena, radusi save kaip asmenybę ir kaip moterį,  – didžiausias atlygis organizatoriams.

www.stovyklamergaitems.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis