Kaip festivalyje atrodyti stilingai turint vos kelis apdarus?(KONKURSAS)

Kaipgi vasaros sezonas be festivalių! Ar jau žinai, kur trauksi šįmet? Laikas įsigyti daiktų daiktelių, kurie festivalio metu taps nepamainomais draugais, saugos ir nuo saulės spindulių, ir nuo lietaus lašų. O jei dar ir bilieto į festivalį neturi, ieškok apačioje konkurso ir laimėk bilietus sau ir draugui į festivalį „Radistai Village“!

Neretai atsitinka taip, kad festivalyje tenka slėptis nuo lietaus, o vėliau braidyti per balas. Tad prieš keliaudama šėlti su draugais ir mėgautis muzika bei nesibaigiančiais šokiais, pasidairyk ne tik stilingų botų, bet ir iš gumos pagamintų basučių (tokios bus itin praktiškos, galėsi šlepsėti ir lietuje, ir pajūry, lengvai nuplausi purvus).

Botai
Botai "Hunter", basutės "Cheap Monday", sandalai "New Look", sandalai "Juju", asos.com
Gamintojo nuotr.

Vienas patogiausių drabužių festivalyje – lengvučio audinio suknutė. Ieškok nuotaikingos, margintos gėlėmis ar abstrakčiais raštais. Taip pat linksmybėms gamtoje puikiai tiks ir džinsai ar džinsiniai šortai. Nepamiršk įsimesti laisvalaikio marškinėlių (T-shirts), madingų oversized marškinių trumpomis rankovėmis, pavyzdžiui, siūtų iš džinso (tokius galėsi vilkėti ir ant suknelės, ir prie kelnių, šortų). Vėsesniems vakarams pravers treninginis džemperis, odinė baikerių stiliaus striukė. 

Suknelės
Suknelės "Mango", "Zara", zara.com, mango.com
Gamintojo nuotr.

Pasirūpink aksesuarais, įsigyk nedidelę per petį kabinamą rankinę ilgu dirželiu. Ji tave lydės kiekviename žingsnyje, juk kažkur turėsi įsidėti savo smartphone'ą ir svarbiausius daikčiukus. Akiniai nuo saulės ir skarelė arba skrybėlė, kuri apsaugos nuo perkaitimo – „must have“ derinys.

Rankinė
Rankinė "River Island", skrybėlė "Zara", akiniai nuo saulės "Zara", krepšelis "Asos", asos.com, Ltd, zara.com
Gamintojo nuotr.

Ir nepamiršk maudymosi kostiumėlio!

Bikiniai
Bikiniai "Oysho", "Seafolly", "Zara", zara.com ir asos.com, Ltd
Gamintojo nuotr.

KONKURSAS! Apačioje esančiuose „Facebook“ komentaruose rašyk „Noriu į festivalį“ ir laimėk bilietus sau bei draugui į festivalį „Radistai Village“! 9 laimingieji, kuriuos atrinksime burtų keliu, bus paskelbti birželio 16 dieną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis