Atskleista, kaip pozuojant nuotraukoms atrodoma patraukliausiai(VIDEO)

Garsi manekenė Tyra Banks yra žinoma ne tik dėl puikios išvaizdos, bet ir dėl to, kad atrado „smizingą“ - pozavimą, kai „šypsosi“ akys. Būtent tokia šypsena laikoma nuoširdžia ir natūralia. Peržvelk savo nuotraukas - kiek kartų pozuodama šypsojaisi tik burna, o akys buvo negyvos it ledo karalienės?

Amerikietis fotografas Peteris Hurley'is tikina atradęs, kokia veido išraiškia nuotraukose atrodo patraukliausiai. Savo modelių jis prašo šiek tiek prisimerkti, tačiau ne bet kaip, o tik taip, kad viršutinis akies vokas liktų vietoje, o prisimerktų tik apatinysis. Fotografas tikina, kad toks akių primerkimas signalizuoja pasitikėjimą savimi, o savimi pasitikinčio žmogaus atvaizdui tiesiog neįmanoma atsispirti!

Savaitės skaitomiausi straipsniai

Vilniaus verslininkų dukra: džiaugiuosi, jei piniginėje turiu bent 20 litų(INTERVIU)
Tikrasis šių žvaigždžių amžius stebina(FOTO)
Grožio pasaulį užvaldė keista tendencija(FOTO)


AOP nuotrauka

Praeityje P. Hurley'is yra išleidęs video klipą, kuriame aiškino, kad norint nuotraukose atrodyti patraukliai, reikia vengti aukštai kelti galvą, juoktis ir žiūrėti tiesiai į foto objektyvą.

Fotografas tikina, kad naudojantis jo per daugybę asmeninių fotosesijų atrastais pozavimo triukais, bet kas gali puikiai atrodyti nuotraukose, tereikia žinoti, kuriuos veido bruožus reikia akcentuoti!

Išsamią fotografo video pamoką rasi ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis