„Panelės“ horoskopas: liepa

Kas tavęs laukia antrąjį vasaros mėnesį? Sužinok!

AVINAS

Ši liepa bus šauni, jei susilaikysi nuo impulsyvių poelgių ir nesipyksi su artimaisiais. Tikėtini šeimos pobūviai, gal net vestuvės ar įkurtuvės, savojo „lizdelio sukimas“ kartu su partneriu ar kt. Jeigu per vasarą nori padirbėti turizmo ar restoranų sektoriuje, nebus kliūčių susirasti darbą. Visgi darbuotis toli nuo namų turbūt nesinorės, nes geriausia jausiesi būdama šalia artimųjų. Į mėnesio pabaigą meilės troškulys gali tapti toks stiprus, kad imsi elgtis lengvabūdiškai. Pasistenk nelėkti kaip plaštakė į ugnį, netapk kieno nors žaisliuku.

JAUTIS

Didžioji liepos dalis bus džiugi, kupina susitikimų su seniai matytais artimaisiais ir draugais. Jei neseniai įsidarbinai, gausi atlyginimą arba pagaliau bus sudarytas legalus kontraktas, nuomos sutartis, verslo sandoris ar kt. O galbūt mylimas vaikinas, kartu su sužadėtuvių žiedeliu, pasiūlys savo ranką ir širdį. Antrą dekadą turėtum sėkmingai sutvarkyti su mokslu ar kelione susijusį reikalą. Tai geras metas ekskursijoms, kelionėms, komandiruotėms. Trečia dekada bus nervingesnė, ypač jeigu tėvai, šeima kritikuos tavo vaikiną ir nuolat aiškins, kad jis tau ne pora.

DVYNIAI

Šis mėnuo turėtų būti nenuobodus, nes rasi naudingų užsiėmimų. Jeigu ieškojai sezoninio darbelio, turbūt jau pradėsi dirbti ir savarankiškai užsidirbti. O jeigu gimtadieniui artimieji padovanojo pinigų, gal dairysiesi trokštamo pirkinio ar kt. Spinduliuosi žavesį, norą bendrauti, flirtuoti ir taip sužavėsi ne vieną vaikiną. Apie mėnesio vidurį tikėtinas romantiškas, aistringas pasimatymas, staigus įsimylėjimas. Tuo metu seksis ir sceninė, sportinė veikla. Gali laimėti prizą. Trečią dekadą reikėtų itin atsargiai elgtis su dokumentais, pinigais, pasiskolintais daiktais ir galvoti, ką kalbi ar žadi.

VĖŽYS

Tikėtina, kad ši liepa tavęs nenuvils ir rasi ar gausi, ko trokšti. Vis dėlto gali pasitaikyti ir netikėtai užgriūvančių permainų, nemalonių staigmenų, priešiškų išpuolių, pavydo scenų. Mąstyk pozityviai, pasitikėk savimi, kad ir ko imtumeisi – dalyvautum konkurse ar pradėtum naują gyvenimo etapą, susijusį su darbu, meile, kita gyvenamąja vieta, kelione. Mėnesio viduryje gali sutikti likimo tau skirtą mylimąjį. Arba sužinoti, kad susilauksi kūdikio. Jei niekur neišvažiuosi, turbūt užteks ūpo gerai apsitvarkyti namus, talkinti sode ar kaime, pasportuoti gamtoje ir pan. Trečią dekadą susilaikyk nuo brangių pirkinių.

LIŪTAS

Kaip paprastai, liepos mėnuo tave tarsi prislopina –sumažėja energijos, nelieka su kuo bendrauti, pasijunti izoliuota, pavargusi ar pan. Ir šį kartą bus panašiai, tik galbūt nori nenori teks kur nors vykti arba įtemptai dirbti, jei turi svarbių darbų. Visgi pirmą mėnesio pusę galėsi atsiremti į draugišką petį, nes šalia bus draugų arba mylimasis, pasitaikys įdomių renginių. Antrą liepos pusę, nors jėgų ims daugėti, gali pasijusti kupina nerimo, ypač jei tuo metu būsi toli nuo namų ir artimų žmonių. Jeigu šiuos jausmus mėginsi slopinti vaistais ar alkoholiu, gresia priklausomybės.

MERGELĖ

Dvi liepos dekados tau bus palankios ir galėsi pasidžiaugti savo populiarumu tarp draugų ar net visuomenės, publikos pripažinimu. Jeigu dar nesibaigė su mokslu ar švietimu susiję reikalai, sėkmingai juos tvarkysi. Visgi būsi labai įsitempusi, jei planuoji dalyvauti darbo pokalbiuose, bandai investuoti į verslą arba jei apskritai stipriai keičiasi tavo gyvenimas. Liepos viduryje gali pasitaikyti galimybė pakilti karjeros laipteliu. Tačiau trečia liepos dekada bus nelengva, ypač pakliuvus į naują aplinką, kolektyvą. Jame gali jaustis lyg balta varna, kompleksuoti, nerimauti.

SVARSTYKLĖS

Šį mėnesį nusiteik būti aktyvi, nes pravartu įgyti darbo patirties arba pamatyti pasaulio, praplėsti akiratį. Jei reikia rinktis, ką studijuoti, tau pavyks pasirinkti būtent tai, kam turi pašaukimą arba kas žada dideles ateities perspektyvas. Gali būti, kad vyksi padirbėti viešbučių, restoranų, laisvalaikio renginių srityje ir ten užmegsi naudingų pažinčių. Arba vyksi pas internetinį draugą iš užsienio. Trečią dekadą būtų gerai neleisti išsikeroti ambicijoms, arogancijai, nes tai atstumtų kolektyvą ir senus draugus.

SKORPIONAS

Kaip visada, vidurvasarį tau norėsis bėgti lėkti kuo toliau nuo kasdienės aplinkos, nusipurtyti rutinos dulkes ir pasinerti į naujus įspūdžius. Labiau nei bičiuliai, tave domins nepažįstami vaikinai, ypač užsieniečiai. Mėnesio viduryje būsi linkusi pasiduoti aistringoms pagundoms ir gali patirti neužmirštamą slaptą meilės nuotykį. Jeigu leisiesi į tarptautinę stovyklą, gastroles, kursus, konferenciją ar kt., ten turbūt kuo nors sublizgėsi ir tave apsups gerbėjai. Dėl to imsi puikuotis. Tuščios ambicijos nepuoš tavęs ir dėl šių savybių gali prarasti svarbaus žmogaus palankumą ar netgi šį tą daugiau.

ŠAULYS

Ši liepa tau gali būti įdomi ir kartu nerami dėl permainų arba meilės patirčių. Trauksi vaikinų, vyrų dėmesį, seksualiai juos provokuosi. Šia prasme turėtum būti atsargesnė, kad netektų pasijusti išnaudotai ir staiga atstumtai. Jei vaikinas tikrai myli, jis tavęs nespaus suartėti. Tiktų tvarkyti reikalus: pateikti stojamuosius dokumentus, atsidaryti banko sąskaitą, sudaryti draudimo sutartį ar sutvarkyti paveldėjimo dokumentus. Trečią dekadą kils ūpas pakeliauti.

OŽIARAGIS

Visko gali tikėtis šį mėnesį – ir karštų meilės akimirkų, ir aibės darbų, ir psichologinių išgyvenimų. Jeigu įsidarbinai, dirbsi už du ir dėl to nė kiek nesigrauši, nes ne kiekvienam pavyksta susirasti norimą darbą, o jame dar ir gerbėjų. Visgi pervargusi kartais gali pasijusti prastai. Jeigu turi išrinktąjį, šiuo metu tikėtinos vestuvės. Jei neturi, dabar susirasi sau porą. Gali būti nelengva tinkamai paskirstyti dėmesį tarp darbo ir mylimo žmogaus. Trečią dekadą dėl šių priežasčių ar dėl konkurencijos tapsi įsitempusi, pavyduliaujanti ir gal net fanatiškai kontroliuojanti savo partnerį. Bet gali nutikti ir taip, kad pati įgysi aistringą persekiotoją.

VANDENIS

Didesnė liepos dalis bus smagi, netrūks nuotykių, flirto, pramogų. Darbams palanki antra dekada. Tikriausiai jausiesi įsimylėjusi arba sužavėjusi publiką. Šokėjoms, modeliams ir sportininkėms išties turėtų sektis. Tikėtini pasirodymai užsienyje, gastrolės, varžybos. O jei gyvensi įprastą gyvenimą, jis vis tiek prisipildys naujų spalvų. Galbūt dalyvausi ekskursijose, iškylausi arba mokysiesi vairuoti, irkluoti, jodinėti, važiuoti dviračiu, plaukti ar kt. Trečia dekada gali pažerti nervingų situacijų. Susidursi su kitų ambicijomis, noru primesti savo taisykles. Jei bendraudama būsi santūri, atlaidi, linksma, mėnuo turbūt praeis be nusivylimų.

ŽUVYS

Smagioms atostogoms, meilės romantikai šią vasarą palankiausia bus pirmoji liepos pusė. Panašu, kad puikiai sutarsi su artimaisiais, o tave įsimylėjusiam vaikinui pagaliau atsakysi tuo pačiu. Jeigu planavot – pagaliau dviese su mylimu draugu, paėmę paskolą, imsite kurti savo bendrą gyvenamąją erdvę. Tai geras metas pradėti vaikutį ar jau tapti mama. Trečią dekadą tau labai parūps įsidarbinti arba pakoreguoti savo išvaizdą. Jeigu dirbi, būk itin pareiginga ir atidi kolegoms, klientams, antraip mėnesio pabaigoje kils nesusipratimų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis