Specialus tyrimas: kur vasarą Lietuvos vaikinai dažniausiai „kabina“ paneles?

Vasara - tai karštis, bemiegės naktys ir svajonių romanai. O kur sutikti tą vienintelę, su kuria vasara būtų nepakartojama, ketina Lietuvos princai? Ir kokių princesių jie ieško? Koks būtų jų tobulas pasimatymas? Atsakymus gavome tiesiai iš pirmų lūpų!

Apklausti vaikinai audringai vardino, kokia turi būti jų mergina, ir visi beveik sutartinai kartojo: komunikabili, stilinga, turinti humoro jausmą, gražią figūrą, prisižiūrinti, žinanti, ko nori iš savęs bei gyvenimo, ir, žinoma, protinga.

O kur jie tikisi tokias rasti?

Tadas (23) teigė, jog merginų geriausia ieškoti klube ir nieko geresnio pasimatymui nesugalvotų nei tinklinio žaidimas prie jūros leidžiantis saulei ir ošiant bangoms.

Augustinas (18) lėktų tiesiai į šiltus kraštus, kur puikus oras ir egzotiškos merginos. O apie pasimatymą pasakė taip: „Tobulas pasimatymas būtų toks, kurio metu mes galėtume pažinti vienas kitą, ir, svarbiausia, kad abu jaustumėmės jaukiai ir šiltai, nesureikšminčiau vietos, tačiau pasimatymas vyktų tikrai ne parke ant suolelio."

Dovydo (17) nuomone merginą lengviausia užkalbinti gatvėje, o tada lėkti tiesiai į Niujorką ir bučiuotis prie Laisvės statulos. Kiek drąsus pasirinkimas, tačiau juk būna ir taip, tiesa?

Tomas (20) medžioklei rinktųsi vietas greta vandens, kur geriausiai matosi merginų figūros, o tą vienintelę apgaubtų romantiką, taigi tobulas pasimatymas jam asocijuojasi su jūra, besileidžiančia saule bei žvakėmis. Ak, tie romantikai!

Giedriaus (17) nuomonė apie merginas ir pasimatymus štai tokia: „Jeigu norėčiau vasaros romano, pirma vieta, kur ieškočiau panelės, būtų koks nors renginys, pavyzdžiui koncertas, kuriame galėčiau ir linksmai pabūti, ir tuo pačiu pabendrauti. Pasimatymo norėčiau vakare, galėtume žiūrėti siaubo filmą!"

Gytis (18) mums atskleidė, jog nesvarbu, kur suras merginą, bet tikisi, jog ji mėgs vakarėlius, naktinį miestą ir sutiks per pirmą pasimatymą šiek tiek paišdykauti! Įdomu, kokį „paišdykavimą“ jis turi galvoje...

Remigijus (19) sakė, kad merginos ieškotų kuo toliau nuo savo namų, o laiką su ja leistų taip, kad jaustųsi nevaržomas, laisvas, galėtų apie viską pasišnekėti bei nuoširdžiai pasijuokti.

Jono (21) atsakymas buvo gana aiškus: „Merginos tikriausiai ieškočiau didelėse žmonių susibūrimo vietose, prie jūros, koncerte, festivalyje, klube, o tobulas pasimatymas vyktų kopose su žvakutėmis."

O kur turėtų vykti tavo tobulas vasaros pasimatymas? Pasidalink komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis