Apsileido: įspūdingais raumenimis garsėjęs „One Direction“ narys prarado formą(FOTO)

Jau nuo pat karjeros pradžios „One Direction“ narys Liamas Payne'as buvo tituluojamas vienu sportiškiausių grupės vaikinų. Problemų dėl inkstų turėjęs vaikinas itin rūpinosi savo sveikata, intensyviai sportavo, o to rezultatas buvo ištreniruotas raumeningas kūnas.

Deja, toks Liamas - jau praeitis. Paparacų nuotraukose įamžintas dainininkas - ganėtinai pasikeitęs: garsiųjų jo raumenų - nė kvapo, vietoj jų dabar - atsikišęs pilvukas, o sveika gyvensena atostogaujant jachtoje net nekvepia, dainininkas rūkė cigaretes ir gėrė alkoholinius gėrimus.

Liamo nuotraukas rasi čia

Kartu su mylimąja Sophia trumpomis atostogomis besimėgaujantis Liamas, panašu, nesuka galvos dėl artėjančių pasaulinio „One Direction“ turo koncertų, kurie reikalauja ištvermės ir fizinio pasirengimo.

Liamas leido nusprendė atsipalaiduoti ir pailsėti nuo įtempto grafiko, treniruočių, sveikuoliškų patiekalų ir nesibaigiančių repeticijų. Jachtoje laisvadienius leidžiantis atlikėjas leido sau papokštauti, mėtė bananus, jogurtą ir kiaušinius į vandenį, tik neaišku, ar jis bandė pašerti žuvis, ar tiesiog bandė praskaidrinti nuotaiką kartu atostogaujantiems draugams.


Taip Liamas Payne'as atrodė prieš metus. AOP nuotrauka

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis