Lietuvaitės smurtą vaikinui atleistų, neištikimybės – niekada

Praėjusią savaitę diskutavome, ko nederėtų atleisti vaikinams. Taip pat teiravomės jūsų nuomonės specialioje apklausoje, o dabar kviečiame apžvelgti rezultatus. Neslėpsime, jie – nustebino!

Ko savo vaikinams niekada neatleistų panele.lt skaitytojos? O gi neištikimybės, ją pasirinko net 42,8 proc. dalyvavusių apklausoje. Merginos pažymėjo, kad yra labiau linkusios atleisti smurtą (34,1 proc.) ir pažeminimą (9,6 proc.), bet tik ne neištikimybę. Mažiausia vaikinų „nuodėmė“ – pavyduliavimas, jo neatleistų tik 0,3 proc. apklausoje dalyvavusių skaitytojų.

Daugiau nei pusė skaitytojų teigė, kad su vaikinu verta taikytis tik tuomet, jei jį labai mylėjai. Mažiausiai skaitytojų (10,9 proc.) pažymėjo, jog kad ir kas nutiko, tačiau vaikinui visuomet verta suteikti antrą šansą.

Panele.lt skaitytojos nei širdies balsu, nei draugių nuomone nepasitiki. 84,9 proc. apklausoje dalyvavusių pažymėjo, jog kad ir ką sakytų draugės, tačiau jei vaikinas patinka, sprendimą, ar su juo draugauti, ar ne, priims pačios.

O štai kelyje pasipainiojus žaviam mergišiui, apklaustos merginos tikino, kad stengtųsi jo blogus įpročius pakeisti (26,6 proc.) arba vaikino populiarumą panaudotų savo naudai (34,2 proc.). Kiekviena nori per gyvenimą bent vieną „blogiuką“ sutramdyti!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis