Ką tavo trokštamiausia vaikino savybė atskleidžia apie tave?

Kaip vienu žodžiu apibūdintum savo svajonių vaikiną? Būtent tai ir paprašysime padaryti. Pasirodo, kad tavo trokštamos vaikinų savybės nemažai pasako ir apie tave!

Tave žavi vaikino...

...išmintis.

Tau nereikia nei gražuoliuko, nei populiariausio ir visų draugių trokštamo vaikino. Tu nori šalia tavęs matyti tokį vaikiną, kuriam nesvarbios nei tavo suknelės, nei tobula figūra, o kuris vertina tave už tavo asmenybę ir originalumą. Tačiau nors ir atsakingai renkiesi vaikiną, visgi, panašu, kad tau pačiai trūksta pasitikėjimo savimi ir nori, kad vaikinas būtų už tave sumanesnis. Aukštyn galvą!

...grožis.

Gali valandų valandas spoksoti į gražių vaikinų nuotraukas internete ir aptarinėti jų išvaizdą kartu su draugėmis. Svajoji apie tokį vaikiną, kurio pavydėtų visos, o kai eitumėt gatve, kiekviena mergina svajotų atsidurti tavo vietoje. Greičiausiai tave persekioja neįgyvendintos arba užgniaužtos svajonės. Nejaugi nori, kad ir tave vertintų tik pagal išvaizdą? Taip, grožis patraukia akį, tačiau jei žmogui rūpi tik išvaizda, jo vidus dažniausiai būna tuštutėlis... Atrask, kuo svajoji užpildyti savo tuštumą.

...fizinė stiprybė.

Negali suprasti tų vaikinų, kurie nesportuoja ir nenori raumenimis lygiuotis į tikrus galiūnus. Tu ieškai vaikino, kuris galėtų tave pakelti kaip plunksnelę ir apginti nuo visų pavojų. O ko tu bijai? Kodėl jautiesi nesaugi? Galbūt tau atrodo, kad likimas siunčia per daug išbandymų ir tau bent akimirką norisi pasijusti silpnai? Gali būti, kad tu pati prisikuri sau pareigų ir atsakomybių, o paskui verkšleni, kad tau tenka sunkiausios užduotys. Neieškok globėjo, ieškok bendražygio!

...humoro jausmas.

Sakoma, kad merginos dažniausiai renkasi tuos, kurie sugeba jas pralinksminti. Ar ir tave traukia linksmi vaikinai? Tikriausiai esi šiek tiek naivoka ir per daug pasitiki žmonėmis. Vengi problemų, atidėlioji darbus iki paskutinės akimirkos, nes širsti ant viso pasaulio, kad tau reikia atlikti kokią nors nemalonią užduotį. Kiekviename žingsnyje sieki patogumo, vengi iššūkių ir atsakomybės. O linksmuolis vaikinas praskaidrina tavo dienas ir priverčia patikėti, kad viskas tik gerai. O ar tikrai?..

...ištikimybė.

Galbūt nusivylei visais iki šiol sutiktais vaikinais, o galbūt tave kamuoja nemalonūs prisiminimai? Tau sunku megzti naujas pažintis, nes greitai prisiriši prie žmonių, atiduoti jiems visą savo laiką ir dėmesį, tačiau ne visi geba deramai tai įvertinti, arba, dar blogiau – tavo gerumu pasinaudoja. Tau atrodo, kad niekuo negalima pasitikėti, nes anksčiau ar vėliau vis vien būsi išduota. Ištikimybė – svarbu, tačiau ne mažiau svarbi ir laisvė. Nenorėk besąlygiškai tave dievinančio šunyčio, tokie paprastai greitai atsibosta...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis