5 filmai apie nepagražintą nekaltybės praradimą, kuriuos verta pamatyti(VIDEO)

Kiekviena jauna mergina bent kartą susimąsto, koks gi bus jos atsisveikinimas su nekaltybe. Ar tikrai reikia tikėti nuogirdomis, kad labai skauda, o vėliau blogai jautiesi? Kiekviena mergina – skirtinga ir ypatinga, tačiau daugelis pripažįsta, kad pirmasis kartas toli gražu nebūna rožėmis klotas.

Deja, filmuose apie jaunus žmones ir jų brandą daug kas, o ir pirmasis kartas, būna pagražinti. Tačiau egzistuoja ir tokių, kurie vaizduoja atsisveikinimą su nekaltybe kiek realistiškesnį: nejaukų, nedrąsų, pilną nepasitikėjimo savimi, dvejonių ir abejonių... Labai knieti sužinoti, koks gi tas pirmasis kartas? Kviečia pažiūrėti filmus, bene nuoširdžiausiai įamžinusius pirmuosius kartus ekrane.

„An Education“

Ji – pavyzdinga mokinė, besiruošianti studijuoti Oksfordo universitete. Merginos kasdienybė – mokykla, uolus pamokų ruošimas ir violončelės pamokos. Tačiau vieną dieną jai einant namo per lietų ją pavežti pasisiūlo žavingas vyresnis vaikinas. Dženė pajunta tikro gyvenimo skonį, pradeda lankytis vakarėliuose, nuvyksta į svajonių miestą Paryžių... Tačiau tobulas mylimasis slepia didelę paslaptį, o sumani Dženė netruks ją išsiaiškinti.

„Easy A“

Olivija – mokyklos tylenė, kurią ignoruoja populiariosios merginos. Tačiau vieną dieną jos geras draugas paprašo paslaugos. Olivija turės apsimesti jo mergina, kad draugo mokykloje nebeužgauliotų. Ji sutinka, o kad pagalbos nepasirodytų per mažai, vieno vakarėlio metu pasiūlo suvaidinti, kad jiedu pasimylėjo. Po šio įvykio draugą pradeda gerbti kietuoliai, o štai Olivija užsitarnauja lengvabūdės etiketę... Merginai reikės nemažai pastangų įrodyti, kad ji – ne laisvo elgesio mergina, toli gražu, ji vis dar saugo savo nekaltybę!

„Spectacular Now“

Sutteris –  vakarėlių siela, merginų numylėtinis ir paprasčiausiai visų mėgstamas vaikinas. Jam nieko netrūksta, jis turi darbą, mašiną, nuostabią merginą, tačiau vieną vakarą jis visa tai praranda padėdamas draugui. Po audringos nakties pabudęs tiesiog pievelėje prie svetimo namo Sutteris išvyksta Eimę, tylią moksliukę, kuri padėdama vienišai savo mamai susirado darbą ir rytais išvežioja kaimynams laikraščius. Tarp jaunuolių užsimezga draugystė, tačiau tylenė Eimė ima puoselėti Sutteriui romantiškus jausmus. Tačiau ar vakarėlių liūtas nenuspręs naivuole tik pasinaudoti?...

„The Fault In Our Stars“

Jaunimo sensacija tapusi juosta apie vėžiu sergančius paauglius. Tačiau tai – ne filmas apie vėžį, o apie tikrą išbandymų kupiną meilę. Hazel dėl vėžio paveiktų plaučių kvėpuoti gali tik su deguonies balionėlio pagalba, Augustui buvo amputuota dalis kojos, tačiau jų meilės pavydėtų kiekvienas. Ir juoktis, ir verkti priverčianti juosta atskleidžia visas santykių spalvas – nuo susižavėjimo kupinos rožinės iki skausmu pervertos juodos...

„Say Anything“

Klasika tapęs filmas apie geraširdį Loydą ir gražuolę Dianą, kuri į pasimatymus nevaikšto. Norėdamas užkariauti Dianos širdį Loydas ryžtasi drąsiems žygiams, kad tik gražuolė atkreiptų į jį dėmesį. Jam nebaisus net griežtasis Dianos tėvas, trokštantis, kad dukra visą dėmesį skirtų mokslams, o ne vaikinams. Jeigu ieškai širdį suvirpinsiančio filmo – rekomenduojame „Say Anything“ Filmo anonsą rasi čia.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis