Permainos: skaudžias nelaimingos meilės žaizdas aktorius užmiršo šalia ekscentriškos simpatijos(FOTO)

Panašu, kad vienas garsiausių pasaulio „vampyrų“, aktorius Robertas Pattinsonas pagaliau išsigydė nelaimingos meilės paliktas žaizdas, kurias paliko jį išdavusi buvusi mylimoji ir kolegė Kristen Stewart.

28 metų aktorius susitikinėja su dvejais metais jaunesne britų atlikėja slapyvardžius FKA twigs, porelė pastebėta kartu leidžiant laiką Niujorke.


FKA twigs. AOP nuotrauka

Tikrasis naujosios aktoriaus mylimosios vardas – Tahliah Debrett Barnett, ji yra sparčiai populiarėjanti dainininkė, gyvenanti Londone. Išskirtiniu muzikos bei aprangos stiliumi garsėjanti mergina, panašu, yra visiška Kristen Stewart priešingybė ir labiau už viską nenori būti su ja lyginama, nors ir žino, kad tai, bent jau draugystės su garsiuoju aktoriumi pradžioje, bus neišvengiama.


FKA twigs. AOP nuotrauka

Porelę supažindino bendri draugai ir jie jau kuris laikas susitikinėjo slapta, o paparacai drauge juos įamžino vos prieš keletą dienų. Panašu, kad porelė turi bent vieną bendrą hobį – Tahliah yra dainų atlikėja ir autorė, o Robertas taip pat mėgsta muzikuoti, jo balsas skambėjo ir „Twilight“ garso takelyje.


FKA twigs. AOP nuotrauka


Robertas Pattinsonas. AOP nuotrauka

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis