5 filmai, kurių verta laukti šį rudenį(VIDEO)

Mokslai prasidėjo, darbai ir stresas taip pat, tačiau sugebėk suderinti darbus ir laisvalaikį. O kas galėtų atpalaiduoti ir nukelti į kitas situacijas labiau nei filmai? Žinoma, norint užsimiršti, visada galima skaityti knygas, tačiau dažniausiai po ilgos darbo dienos tam nelieka nei noro, nei jėgų. Todėl šiandien sužinok, kokius penkis filmus tau tiesiog privalu pamatyti šį rudenį!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„The Maze Runner“

Serialo „Teen Wolf“ žvaigždė Dylanas O'Bryanas įkūnija Tomą, kuris vieną rytą pabunda kylančiame lifte ir neprisimena nieko, tik savo vardą. Kai durys atsiveria, jį sutinka bendraamžiai, stovintys aukštų labirinto sienų fone. Nė vienas jų nežino, kaip jie pakliuvo į keistąją vietą, aišku tik tai, kad akmeninės durys į labirintą kas rytą atsiveria, o vakare aklinai atsiveria, kad apsaugotų nuo labirinte esančių monstrų. Ar Tomas bus tas, kuris įmins labirinto paslaptį?

„Laggies“

Visiems mums pažįstamas jausmas, kada taip stengiamės pabėgti nuo mus besivejančių atsakomybių ir primetamų pareigų. Vis dėlto, Keiros Knightley herojė šiame filme nueina kiek per toli ir tam, kad atsikratytų savo, kaip suaugusio žmogaus atsakomybių, susidraugauja su būreliu paauglių. „Laggies“ kinus pasieks rugsėjo 26-ą dieną ir jame vaidins iš „Kerės“ pažįstama Chloe Grace Moretz ir, žinoma, žavioji piratų pagalbininkė Keira Knightley.

„Into the Woods“

Jeigu manai, kad nėra nieko puikesnio nei pasakos, o įsivaizduodama filmą, kuriame vaidins Meryl Streep, Johnny Deppas, Anna Kendrick, Chrisas Pine'as ir Emily Blunt, nori verkti nes manai, kad tobuliau jau ir būti nebegali, tai „Into the Woods“ – kaip tik tau. Labai „Disnėjiškas“, labai pasakiškas, labai stilingas ir tinkamas įvairaus amžiaus žiūrovams, bet, žinoma, kaip dabar pasidarė madinga – su šiokiu tokiu siaubo, mistikos ir gotiškumo atspalviu.

„Camp X-Ray“

Jeigu pagalvojus apie Kristen Stewart vaidybą tau nepasidaro bloga ir vis dar (ne taip, kaip dauguma kritikų) tiki, kad jos Bellos Swan vaidmuo „Saulėlydyje“ nebuvo žaizda jos karjeroje, tada tau tikrai bus įdomu pamatyti ją tokią, kokios dar nematei. Tai už širdies griebianti istorija apie karę, bandanti atsakyti į daug neįtikėtinai sudėtingų ir ne kiekvienam įkandamų moralės klausimų. Ne pats lengviausiai susižiūrintis filmas, tačiau toms, kurioms patinka sudėtingos istorijos – verta jį pamatyti. Kinuose jau spalio 17 dienos.

„The Hunger Games: Mockingjay part 1“

Metus lauktas „Bado žaidynių“ tęsinys, kuris, žinoma, privers fanus ir vėl bėgti į kino teatrus. Norint tinkamai ekranizuoti trečiąją dalį, ji buvo skelta per pusę ir pirmoji dalis mus pasieks lapkričio 21-ąją. Dar daugiau įtampos, dar daugiau žudynių, skausmo ir kraujo. Dalykai daro vis labiau asmeniškesni ir skaudesni, o šviesos veikėjų gyvenime lieka vis mažiau ir mažiau. Kadangi prie aktorių komandos prisijungė žavioji Julianne Moore, kurią praeitais metais matėme filme „Kerė“, akivaizdu, kad jeigu scenarijus ir režisūra nenudžiugins, aktorių darbas tikrai nepaliks abejingų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis