Skyrybos: skandalingoji viršelio mergina Gabrielė Gutt modelį Tautvydą užleido kitoms

Meilė trunka trejus metus“, - šis prancūzo Frederico Beigbederio knygos pavadinimas tapo pranašingu rugsėjo „Panelės“ viršelio merginai Gabrielei Gutauskaitei – Gutt (20m.), grožio konkurso “Mis Lietuva 2014” dalyvei. Praėjusį savaitgalį skandalais išgarsėjusi gražuolė išsiskyrė su taip pat grožio pasaulyje karjeros siekiančiu kauniečiu modeliu Tautvydu Pašvensku.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Bijau pozuoti su bernu, nes jaučiu, kad gali įvykti didelių pokyčių... Kažkas negerai mūsų santykiams. Jaučiu, kad greit būsiu vieniša“, - praėjusio mėnesio viduryje daryto interviu metu prasitarė Gabrielė ir tą kartą prašė šių žodžių dar necituoti. „O gal vis tik susitaikysim... Labai to norėčiau, - tikėjosi „Mis Lietuva“ karūnos siekianti Gabrielė - Galima sakyti, kad draugaujame per atstumą – aš Rumšiškėse ir darbinėse kelionėse po Europą, Aziją, o jis Kaune. Tai turi ir privalumų ir minusų, pavyzdžiui mažiau trinties ir buitinių ginčų“.

Vis tik į fotosesiją Tautvydą ji pasikvietė. Abu pozavo bendrai nuotraukai, kurioje Gabrielė užsilipusi ant tuomet dar savo vaikino demonstruoja valdžią. Nors tai meninis kadras – ši situacija atspindėjo judviejų draugystę.

„Mūsų santykiuose aš ta aktyvioji, nenustygstanti vietoje, o jis daug ramesnis... Kartais stebiuosi jo kantrybe. Aš tikrai ne dovanėlė, bet užtat niekada nebūna nuobodu“, - kikeno viršelio mergina.

Pastarieji mėnesiai jiems buvo nenuobodūs. Daug dramų, santykių aiškinimosi. Ir liūdnas finalas – nusprendė, kad nors trejus metus vienas kitą ir džiugino, daugiau bendros ateities jiedu neįsivaizduoja. 

Kol kas nuo didelių komentarų Gabrielė susilaiko, sako, kad viskas turi susigulėti... „Tas jausmas kai išsiskiri su mylimu žmogum po 3 metų, apsimeti. kad tau šiaip p***** viskas, ir visas facebookas užkištas labai gražių porelių nuotraukom, bučinukais ir etc. Eikit jūs, šikt, baltai pavydžiu Jums laimės“, - rašo savo „Facebook“ profilyje.

Su Gabriele niekada nebūna nuobodu – apie jos gyvenimą skaityk rugsėjo „Panelės“ žurnale. Jis jau prekyboje!

Žurnale skaityk:

Modelių agentūros ją išbrokavo, bet ji savarankiškai pateko į tarptautinius mados pasaulio vandenis. Uždirba tūkstančius!
Gabrielė niekada nedėvi liemenėlės. Kodėl?
Santykiai su kitomis kandidatėmis į „Mis Lietuva“ karūną...
Dramatiška naktis, po kurios lieka neaišku ar dar kada nors ji dirbs modelio darbą...

A.Kriščiūno nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis