5 būdai, kaip „prigauti“ neištikimą vaikiną

Ugnė seniai įtarinėjo, kad vaikinas jai neištikimas: jis ėmė slėpti savo mobilų telefoną, kompiuterį, kalbėti eidavo į lauką, rečiau žiūrėdavo jai į akis, net nustojo bučiuotis. Tačiau paklaustas, kas nutiko, puldavo gintis ir kaltinti ją: „tau vaidenasi, gydykis!“

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Ugnė ilgai jį teisino ir kaltino save – gal tikrai sutriko nervai ir jinai įtarinėja be reikalo, gal meilės atšalimas – būtent jos liguisto pavydo pasekmė? Kadangi jausmai sakė viena, o protas diktavo kita, Ugnė ryžosi įsitikinti, kaip yra iš tiesų. Aišku, galite piktintis, kad jei jau imi sekti berną, tai kam tau jis reikalingas, bet supraskit ir Ugnę – kaip ji kankinosi, nežinodama tiesos ir klausydama melų. „Visoms rekomenduoju veikti ryžtingai ir nelaukti stebuklo“, - pataria Ugnė.

Ir štai ką ji padarė. 

 
1. Slapta paėmė iš vaikino mobilųjį telefoną ir jį patikrino. Skambučiai vienam numeriui buvo įtartinai ilgi ir dažni. Jie vykdavo net naktimis! Tą numerį užsirašė.

2. Kelis kartus patikrino draugo vakarinę programą. Sakėsi, kad bus pas brolį, tada Ugnė paskambino broliui ir paprašė pakviesti draugą. Neva ekstra reikalas, o jis telefonu neatsakąs... Draugo ten nerado nė padujų.

3. Paprašė savo patikimos draugės, kad vaikiną pasektų. Gavo nuotraukas su kavinėje sedinčia blondine.

4.Paskambino dažniausiai draugo skambintu telefono numeriu, prisistatė studentų įdarbinimo biuro asistente ir pasisiūlė atsiliepusiai merginai užsiregistruoti į norimą darbo vietą. Taip sužinojo įtariamosios vardą ir pavardę.

5. Patikrino jos „Facebook'ą“ ir rado ten keletą nuotraukų su savo draugu. Vieną – iš vakarėlio tuo metu, kuomet vaikinas neva padėjo kraustytis broliui.

Košmaras! Rožiniai akiniai nukrito, tiesa paaiškėjo.
Jei Ugnė nebūtų surinkusi įrodymų, vaikinas dar ilgai būtų vedžiojęs ją už nosies. Aišku, tiesa buvo žiauri, jie išsiskyrė, tačiau jau praėjus keliems mėnesiams Ugnė susirado naują draugą. „Kad ir kaip skaudės širdį, išdidžiai palikite neištikimą berną. Širdį skaudės, bet mažiau nei gyvenant kankynėje“, - tikina Ugnė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis