Lieknėjimo paslaptys: buvusi „One Direction“ nario mylimoji pristatė „YouTube“ treniruočių kanalą(VIDEO)

Nors „One Direction“ narys Liamas Payne'as ir šokėja bei mokyklos laikų mylimoji Danielle Peazer (26 m.) išsiskyrė daugiau nei prieš metus, porelės draugystę akylai sekusios „One Direction“ fanės iki šiol domisi, kaip gi Daniellei sekasi.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Liamui susiradus naują merginą tūkstančiai fanių internete pareiškė nepasitenkinimą ir reiškė norus, kad Liamas susitaikytų su buvusia ilgamete mergina.

Profesionali šokėja Danielle (mergina šoka tokių atlikėjų kaip Justino Timberlake'o, Katy Perry, Jessie J pasirodymuose), vis dar nepamiršta „One Direction“ gerbėjų, nusprendė žinomumą panaudoti savo labui: mergina įkūrė „YouTube“ kanalą, kuriame dalinsis savo sportiškos figūros paslaptimis.

Danielle Peazer ir Liamas Payne'as
Danielle Peazer ir Liamas Payne'as
Vida Press

Vos keletą vaizdo klipų turintis kanalas jau sulaukė daugiau nei 35000 sekėjų, besidominčių Danielle siūlomais pratimais bei patarimais. Šokėja ką tik pasidalino pirmuoju treniruočių klipu: ji demonstruoja, kaip sutvirtinti užpakalio ir šlaunų raumenis. Danielle siūlo treniruotę pradėti standartiniais pritūpimais, vėliau išbandyti skirtingus kojų kėlimus ir jų pagalba pagražinti apatinę kūno dalį.

Danielle Peazer
Danielle Peazer
Vida Press

Nori gražesnių kojų? Išbandyk Danielle treniruotę!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis