5 filmai, kuriuos privalo pamatyti muzikos fanai(VIDEO)

Ar turi savo mėgstamiausią dainą? O gal klausaisi tik vienos grupės kūrybą? Koks muzikantas tave labiausiai žavi? Jei į visus šiuos klausimus nė nemirktelėdama radai atsakymą, tuomet tikrai nenusivilsi pažiūrėjusi vieną iš šio savaitgalio filmų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„Begin Again“

Greta (aktorė Keira Knightley) ir Deivas (grupės „Maroon 5" lyderis Adam'as Levine'as) - pora nuo mokyklos laikų. Juos sieja ne tik šilti jausmai, bet ir bendri interesai - abu jaunuoliai yra muzikos kūrėjai ir atlikėjai. Deivui pasirašius kontraktą su stambia įrašų kompanija, porelė persikelia į Niujorką, tačiau šlovė vaikinui apsuka galvą ir jis išduoda ilgametę savo merginą.

Sudaužytą širdį Greta gydo muzika, koncertuodama Niujorko baruose. Viename iš jų merginos atliekamą dainą išgirsta savo sėkmės recepto atkakliai, tačiau nesėkmingai ieškantis muzikos prodiuseris Denas (akt. Mark'as Ruffalo). Denas iš karto supranta, kad netyčia aptiko kai ką unikalaus. Šalia muzikos naujieji draugai sprendžia ir asmeninio gyvenimo problemas. Denas neseniai išsiskyrė su žmona, kuriai vis dar jaučia šiltus jausmus; tuo tarpu į Gretos gyvenimą sugrįžta atgailaujantis Deivas... Jau kinuose!

„Once“

Jis – siurblių taisytojas dieną ir gatvės muzikantas vakare. Ji – padienė darbininkė, besirūpinanti savo mama ir maža dukrele ir išnaudojanti kiekvieną laisvą akimirką skambindama pianinu. Šių muzikalių žmonių keliai susikerta dėl dviejų priežasčių: meilės muzikai ir troškimui išsivaduoti iš vis dar skaudinančių praeities santykių. Šilta muzikali istorija apie tai, kaip du žmonės išpažįsta savo jausmus vienas kitam dainomis. Filmo anonsą rasi čia.

„La vie en rose“

Filmas apie legendinę prancūzų dainininkę Editą Piaf, kurią šioje juostoje įkūnija aktorė Marion Cotillard. Dainininkės vaikystė nebuvo lengva: jos mama buvo nuo alkoholio priklausoma gatvės dainininkė, o tėvas – cirko artistas. Nuo pat mažens Edita uždarbiaudavo gatvėse dainuodama praeiviams, nes turėjo išskirtinį balsą. 20-metę ją atrado vieno klubo savininkas ir pasiūlė galimybę dainuoti ne gatvėje, o ant scenos. Kai jau atrodė, kad gyvenimas ims taisytis, klubo savininką nužudo, o Editos balsą tobulinti imasi dainininkas, kurį ji ir įsimyli. Alkoholis, nuolat besikeičiantys vyrai, širdgėla, prarastas kūdikis – legendinės dainininkės gyvenimą galite išvysti bene garsiausios jos dainos pavadinimu pavadintame filme. Filmo anonsą rasite čia.

„Country Strong“

Gwyneth Paltrow įkūnija priklausomybių kamuojama „country“ muzikos žvaigždę, kurią jos vyras prodiuseris bando sugrąžinti į populiarumo viršūnes. Atlikėjai nusprendžia vykti į koncertinį turą, kurio metu juos „apšildys“ savo vietą muzikos pasaulyje bandanti išsikovoti grožio karalienė, tapusi atlikėja, bei talentingas dainų autorius. Kelyje muzikantų laukia ne tik nuotykiai, bet ir dramos bei meilės daugiakampiai. Ar pavyks jiems negirdėti širdies balso vardan sėkmingo turo?

„Pitch Perfect“ 

Vieni dėl šio filmo alpsta, o kiti mano, kad jis – pati didžiausia nesąmonė. Jeigu esi iš tų, kurios nori nuomonę susidaryti pačios – norėdama lengvo filmo rinkis būtent jį. Neįpareigojanti ir itin smagi muzikinė komedija, kurioje galima pamatyti nemažai kylančių žvaigždžių, pavarvinti seilę į žavius vaikinus ir stebėti dramas, meiles, pykčius bei intrigas tarp universiteto akapelos grupių narių. Galbūt tai ir skamba absurdiškai, tačiau pamatyti - būtina.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis