Klaipėdiečiui užtenka nusišypsoti, kad surinktų tūkstančius like(FOTO)

Švelnių veido bruožų septyniolikmetis klaipėdietis Raidas Petraukas vos įkėlęs nuotrauką į „Facebook“ surenka vidutiniškai 1000 like paspaudimų, būna ir kelis tūkstančius. Jis ne žvaigždė, jis ne skandalistas, žmonės vaikiną pamėgo dėl grožio!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

ON-LINE HITAS – nauja rubrika, kurioje kalbinam internete populiarius žmones

Prieš penkerius metus susikūręs anketą socialiniame tinkle (facebook.com/Petrauskas.Raidas) vaikinas nesuprato, kas darosi: norinčių draugauti atsirado šimtai, po to tūkstančiai. Šiuo metu jo sąskaitoje 5 tūkstančiai draugų ir 2500 sekėjų. Didžiulė auditorija!

Raidas Petraukas
Raidas Petraukas
Asmeninio archyvo nuotr.

Berniukų grupių narius primenantis Raidas  pats nesupranta, kodėl sulaukė tokio susidomėjimo. Vienintelė priežastis, kurią sugalvoja: galbūt žmonės susižavėjo jo išvaizda... Juk komplimentų sulaukia panašiai tiek, kiek ir „like“.

„Nesu nei aktorius, nei dainininkas. 4 metus šokau gatvės šokius, o dabar – contemporary (šiuolaikinius), tačiau taip pat esu užsidegęs Vogue'o šokio stiliumi, bei kultūros platinimu, nes šis šokio stilius Lietuvoje dar visai jaunas“, - save pristato klaipėdietis.

Stilingai sustatyti plaukai, madingiausi drabužiai ir aksesuarai  visuomet iš naujausių kolekcijų, specialios veido išraiškos kaitinančios merginas... Tai, ko galite tikėtis pradėję sekti Raidą. Jo anketa labiau primena amerikiečio ar švedo, bet ne lietuvio.

Raidas Petrauskas
Raidas Petrauskas
Asmeninio archyvo nuotr.

 Kodėl tave verta sekti?

Manau, jog mane verta sekti, nes visada stengiuosi išlikti savimi, šiltai bendrauti su man parašančiais ar su manim susipažinti norinčiais žmonėmis. Dėl savito aprangos bei šokimo stiliaus. Mano post'uose dažniausiai atsispindi tuo metu jaunimo tarpe populiaros temos, dainos bei gyvenimo nuotykių įspūdžiai. Nuotraukas dažniausiai įkeliu iš įvykusių fotosesijų, laisvalaikio ar vykstančių renginių, o jas padaro įvairūs fotografai arba draugai.

Raidas Petrauskas
Raidas Petrauskas
Asmeninio archyvo nuotr.

Iš ko semiesi idėjų savo profilio turiniui?

Niekada nesibaiminu suintriguoti ar pateikti kažką iš pirmo žvilgsnio neįprasto, bet sudominančio. Šiuo metu sunkiai įsivaizduočiau gyvenimą ir be tokių socialinių tinklų kaip tumblr bei lookbook, kurie kiekvieną dieną pažeria gerų idėjų bei įkvepia naujų minčių.

Koks post'as ar nuotrauka surinko daugiausiai like?

Daugiausiai, net 2337 like  surinkusi nuotrauką galiu apibūdinti kaip tiesiog eilinę nuotrauką padarytą geros draugės kavinukėje su puodeliu „Bob Marley“ arbatos. Manau, kad žmones ji sužavėjo tuo, jog nuotraukoje atrodau šiltas, mielas, draugiškas bei svajojantis žmogus.

Daugiausiai „like“ surinkusi Raido nuotrauka
Daugiausiai „like“ surinkusi Raido nuotrauka
Asmeninio archyvo nuotr.

Ką priimi į draugus?

Dažniausiai priimu tuos žmonės, kurie man išdrįsta parašyti, o tai parodo, jog jie tikrai nori bendrauti ir domisi manimi.O su tokiais žmonėmis nevengiu susitikti ir realybėje bei smagiai praleisti laiką.

Post'as, kurį vėliau ištrynei?

Dažniausiai ištrinu tuos post'us, kurie kitą dieną man pasirodo ne tokie įdomūs, kaip kad atrodė tą akimirką, nes juk rytas už vakarą dažniausiai būna protingesnis.

Raidas Petrauskas
Raidas Petrauskas
Asmeninio archyvo nuotr.

Kiek sekėjų užblokavai ir kodėl?

Na kol kas esu užblokavęs gal tik porą sekėjų, kurie pernelyg įkyriai brukdavo savo nuomonę, nors nesu prieš kritiką, tačiau viskam yra ribos.


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Raidas Petrauskas
Raidas Petrauskas
Asmeninio archyvo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis