Kaunietės šokėjos tituluotos „jaunatviško moteriškumo bomba“(VIDEO)

Energijos kupinas ir karštas dailių merginų pasirodymas sekmadienio vakarą prie ekranų prikaustė TV3 projekto „Lietuvos talentai“ žiūrovus. Scenoje pasirodžiusi merginų šokėjų grupė iš Kauno „Fem.Me“ paliko be žado ne tik žiūrovus, bet ir reikliuosius teisėjus.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šokiu gyvenančių merginų grupė „Fem.Me“ be vargo prasiskynė kelią į kitą „Lietuvos talentų“ etapą. Teisėjai pasirodymą vieningai įvertino trimis „TAIP“, negailėjo pagyrimų, o žiūrovai merginas apdovanojo griausmingomis ovacijomis.

„Man buvo gerai“, – taip trumpai besišypsodamas dalyvių pasirodymą įvertino teisėjas, projekto „Lietuvos talentai“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. Kiek sunkiau žodžius rinko Marijus Mikutavičius. Žinoma, tuoj pat pasitaisė ir pasirodymą įvertino žodžiais: „Eina sau!“


TV3 nuotrauka

Pasak grupės vadovės Bernadetos Martuzevičiūtės, „Fem.Me“ – tai fatališkos merginos, kurios savo pasirodymuose spinduliuoja energija ir optimizmu, su lengvu seksualumo prieskoniu. Tai pastebėjo ir projekto teisėja R. Ščiogolevaitė. Ji pasirodymą pavadino „jaunatviško moteriškumo bomba“. Rūta džiaugėsi, kad merginų šokis nebuvo vulgarus nei pigus.

„Dėl tam tikrų nesklandumų mes apie savo pasirodymo „Lietuvos talentuose“ laiką sužinojome tik išvakarėse, todėl repeticijai turėjome vos dvi valandas, o garso takelį merginos išgirdo tik pasirodymo dieną“, – džiaugsmingai aiškino Bernadeta.

Šokių grupė „Fem.Me“ gyvuoja jau daugiau nei dvejus metus. Pasak grupės vadovės B. Martuzevičiūtės, idėja sukurti grupę kilo repeticijų metu pamačius, kad visos susirinkusios merginos iš tiesų gyvena šokiu – tai jų pagrindinė aistra. „Šokis mūsų komandoje yra numeris vienas! Mes ne tik kartu smagiai bendraujame repeticijose, dalyvaujame konkursuose, bet ir palaikome viena kitą sunkiais momentais“, – kalbėjo „Fem.Me“ vadovė.

Lietuvos talentai“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis