Savaitgalio gidas: sužinok, kur vyksta geriausi renginiai!

Vakarėliai, koncertai, humoro vakarai ir mados naktys – šią savaitę vakarus leisti namuose bus baisiausia nuodėmė net ir didžiausiai namisėdai! Pasinerkite į miesto šurmulį, kur vakarėlių sielų laukia trankūs ritmai, spintų maniakių – naktiniai apsipirkinėjimai, muzikos mylėtojų – geriausi koncertai, o pritrūkusių geros nuotaikos – humoro dozė.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Esi išprotėjusi dėl apsipirkinėjimo, mėgsti susikurti savitą stilių, o mada – tavo aistra? Spalio 10-osios vakarą mados gerbėjai susitiks sostinės senamiestyje, kur jau antrą kartą organizuojamas išskirtinis renginys „Shopping Night Out“ (http://kur.delfi.lt/renginiai/shopping-night-out-spalio-10). Šventės tikslas – ne tik pritraukti lankytojus į geriausius dizainerių butikus ar supažindinti su čia teikiamomis paslaugomis, bet ir sukurti išskirtinį mados vakarą senamiesčiui, kuriame parduotuvės rengs programas, siūlys įvairias pramogas bei atrakcijas ir netgi išrinks stilingiausią pirkėją (renginio organizatorius – VšĮ „Pasaka mieste”).

Lietuvos elektroninės muzikos pažiba „Golden Parazyth“ (http://kur.delfi.lt/naktinis-gyvenimas/golden-parazyth-koncertas-spalio-10) kviečia penktadienį praleisti kartu! Pirmąjį koncertą rudens sezoną surengsianti grupė žada ne tik užvesti publiką gerai žinomomis dainomis, bet ir nustebinti naujausia savo kūryba, dėl kurios vaikinų duetas visą rugsėjį lindėjo įrašų studijoje. Ką šį kartą paruošė Lietuvos festivalių žvaigždės? Ateik ir sužinosi (renginio organizatorius – klubas „Tamsta“)!

Pajūryje penktadienį taip pat nebus liūdna, nes gerą nuotaiką ten kurs Jama&W (http://kur.delfi.lt/naktinis-gyvenimas/jama-w-koncertas-spalio-10) . Analogų Lietuvoje neturinti repo grupė džiugina netikėtomis improvizacijomis, todėl nesistebėk, jei koncerto metu apdainuos ir tave! Kiekvieną kartą kažką naujo ir netikėto dovanojantys „Jama&W“per savo pasirodymą priverčia pamiršti viską aplink, taigi dvejoti, ką veiksi spalio 10-osios vakare, neverta. O kad linksma būtų per naktį, po koncerto vairą į savo rankas perims DJ, kurie pažada sukurti tikrų tikriausią fiestą (renginio organizatorius – klubas „Kaštonas“).

Vaidas Baumila (http://kur.delfi.lt/renginiai/vaido-baumilos-koncertinis-turas-coming-home-spalio-11) , vienas perspektyviausių Lietuvos scenos atlikėjų, jau šį šeštadienį klausytojus kviečia į savo turo „Coming home“ koncertą Vilniuje. Gera muzika, šiltas bendravimas ir begalinis atlikėjo žavesys prikaustys visus susirinkusius, taigi, spalio 10-ąją keliaujame ten (renginio organizatorius – Vilnius Arts).

Šeštadienį klubas „Studio 9“ dedikuos repui. Vakarėlių seriją „RAPetizer” įkvėpė didieji Amerikos miestai, o Spalio 11 d. vakarėlyje „ RAPetizer: NYC“ (http://kur.delfi.lt/naktinis-gyvenimas/rapetizer-nyc-vakarelis-spalio-11 repo virtuvės šefai jus nukels į Niujorką. Pasiklysti vakaro svečiams neleis DJ Mamania, DJ Swix, MeCool ir Yankee, taigi, linksmybių vairas – patikimose rankose. Mėgsti repą? Ateik čia. Nemėgsti? Šie vaikinai padarys viską, kad pamėgtum (renginio organizatorius – klubas „Studio 9“)!

Visą energiją išliejus vakarėliuose, sekmadienį kviečiame atsipalaiduoti ir jaukiai praleisti vakarą kartu su Egle Sirvidyte (http://kur.delfi.lt/renginiai/egle-sirvydyte-koncertas-spalio-12) . Nors pastaruoju metu atlikėją dažniau galima išvysti elektroninės muzikos amplua, šį kartą rudeniškam vakarui ji pasirinko šiltą akustinę programą. Kai kurie sako, kad jos koncertuose galima pasinerti į kitą tikrovę ir laikas ten tarsi sustoja, o juk pastarąjį labiausiai sustabdyti norisi savaitgaliui besibaigiant (renginio organizatorius – Geltonosios sofos klubas).

Užginčyti, kad juoktis sveika – sunku, todėl vilniečiai ir sostinės svečiai rudenišką ketvirtadienio vakarą kviečiami juoktis į valias! Žinomi veidai – Mantas Katleris, Paulius Ambrazevičius, Mantas Stonkus, Vaidotas Šiožinis, Domas Raibys ir Dominykas Klajumas, o kitaip tariant – Humoro klubas (http://kur.delfi.lt/renginiai/humoro-klubas-vilniuje-pasakoja-apie-tiltus-v-pasirodymas-spalio-16) , juoktis privers net ir didžiausią surūgėlį, todėl jų programos „Apie tiltus“ praleisti nepatartina (renginio organizatorius – klubas „Vakaris“).

Nežinai, kur ir kada vyksta geriausi renginiai (http://kur.delfi.lt/renginiai) ? Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti geriausias laisvalaikio praleidimo idėjas. Pasirink ieškomo renginio tipą ir pasinerk į linksmybių sūkurį!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis