Kokios priemonės pavers tavo lūpas bučinių karalienėmis?

Vos tik atšąla oras, daugelis merginų susiduria su nemalonia grožio problema – ima šerpetoti lūpos. Kodėl taip nutinka? Dažniausiai dėl to kaltas šaltis ir netinkama lūpų priežiūra.

Ar žinojai, kad lūpų oda skiriasi nuo kūno odos? Lūpos neturi apsauginio ragėjančio sluoksnio, nėra ir prakaito bei riebalų liaukų, vienintelis drėkiklis yra seilės. Todėl lūpos ypač jautrios žiemos šalčiams, saulės spinduliams, vėjui, sausam aplinkos (viduje ir lauke) orui. Net kai sloguojate, gleivinės labai išsausėja – lūpos sukempa, pradeda trūkinėti, jas ima perštėti, gali pasirodyti net ir kruvini įplyšimai. 

Lūpos – vienas pirmiausiai pastebimų veido bruožų ir jų tikrai nepuošia sutrūkinėjimai, įplyšimai, šerpetojimai, nušalimai ar Herpeso pūslelės, todėl gražios lūpos bus tik tada, kai jos bus sveikos. 
Juk joks vaikinas negalėtų atsispirti patrauklioms, sveikoms rausvos spalvos prižiūrėtoms lūpoms. O norint turėti gražias lūpas, reikia pirmiausiai reikia pasirūpinti jų sveikata, nes kitaip gali ne tik jausti fizinį diskomfortą, bet ir pakliūti į ne pačią maloniausią padėtį!

Įsivaizduok situaciją: vaikinas šaltą rudens vakarą pasikviečia į kiną, o po filmo pasisiūlo palydėti tave namo. Jis toks mielas, žavus, kad tau linksta keliai, todėl viduje sproginėji iš laimės, kai prie tavo namo jis pasilenkia tave pabučiuoti.

 

Tačiau ar norėtum, kad vaikinas atsimintų ne švelnias tavo lūpas, o aštrius šerpetojimus ir nušalimus?! 

Kiekviena savo grožiu besirūpinanti mergina žino, kad putlios lūpos it magnetas traukia vaikinus. Tačiau neužtenka jų patepti blizgiu – taip tik dar paryškinsi sutrūkimus!

O ką dėl lūpų sveikatos gali padaryti jau šiandien, kad nereikėtų rūpintis, ar aplinkiniai pastebi jų netobulumus? Metas rasti sau tinkamiausią lūpų priežiūros priemonę, kuri nuo šiol „gyvens“ tavo rankinėje ir pavers tavo lūpas bučinių karalienėmis.

Jei lūpas jauti – jos jau išsausėjusios, todėl užkirsk kelią lūpų netobulumams jas drėkindama reguliariai, bent jau kaskart prieš eidama į lauką. O kaip išsirinkti tinkamiausią lūpų priežiūros priemonę? Rinktis gydomąją, ar su skoniu? O gal tokią, kuri ne tik lūpas drėkins, bet atliks ir blizgio funkciją?

Kaip išsirinkti tinkamas lūpų priemones?

1. Rinkitės be stipraus kvapo, neutralias priemones ( stipriai aromatizuotos priemonės sausina lūpas, skatina jas laižyti, todėl šaltyje jos gali daugiau pakenkti nei padėti);

2. Jei naudojate priemones dieną, atvirame ore, rinkitės su apsauginiais flitrais nuo saulės.

3. Rinkitės drėkinančias ir maitinančias priemones su alaviju, simonsijų aliejumi, su lanolinu su vitaminu A ir E.

Kompanija „Blistex“ jau 60 metų kuria lūpų priežiūros priemones, kurias kasdien savo lūpų grožiui puoselėti naudoja milijonai merginų visame pasaulyje. „Blistex“ produktai paverčia lūpas bučinių karalienėmis, nes sveikas minkštas lūpas taip ir norisi bučiuoti!

O kuris „Blistex“ yra tau skirtas? Laimėk konkurse visą rinkinį!

„Blistex“ priemonės:

„Blistex“ „MedPlus“ 

Maloniai vėsina lūpas, sumažina perštėjimą ir paraudimą. Sudėtyje yra gydomųjų medžiagų (eukalipto, mentolio, kamparo), kurios padeda sausoms, sutrūkusioms lūpoms, jas drėkina.

„Blistex“ „Daily Lip Conditioner“

Ypatinga kasdieninė lūpų priežiūra, geras lūpų dažų pagrindas.

„Blistex“ „Lemonade Blast“

Drėkinatis ir masažuojantis lūpų balzamas. Naujasis unikalus masažuojantis antgalis padeda geriau įsigerti drėkinančioms medžiagoms, bei pašalina nušerpetojusią odą.

„Blistex“ „Sensitive“

Nepriekaištingai suderintos Blistex Sensitive lūpų balzamo medžiagos drėkina lūpas ir apsaugo jas nuo išorės poveikio.

„Blistex“ „Lip Briliance“

Su spalva ir blizgesiu, maitina, saugo, lygina lūpas, SPF 15.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis