8 žymių porų klaidos, iš kurių derėtų pasimokyti

Nuolat stebime Holivudo įžymybes, žavimės ir norime būti panašios į jas. Tačiau žvaigždės – taip pat žmonės, ir taip pat daro grubių klaidų, dėl kurių nukenčia meilės reikalai. Siūlome pasimokyti iš šių nesėkmių, ir, atėjus laikui, pasielgti gudriau. Štai ko nereiktų daryti, jei nenori visiškai apsikvailinti ir sugriauti savo santykius.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

1. Skųstis antrąja puse kiekvienam sutiktam

Jasonas Derulo ir Jordin Sparks dėl vienas kito atrodė pametę galvas – renginiuose netgi vilkėdavo tarpusavyje derančius drabužių komplektus! Tad žinia apie porelės skyrybas buvo nemalonus netikėtumas. Situaciją kaip reikiant pablogino tai, jog po išsiskyrimo Jasonas nepaliaujamai viešino privačias smulkmenas, susijusias su jo ir Jordin pašlijusiais santykiais. Atlikėjas be jokių skrupulų atskleidė net ir tai, jog su buvusia drauge išsiskyrė telefonu. Kartais išsikalbėjus palengvėja, tačiau geriau nuoskaudomis pasidalyti su keliais artimiausiais draugais, o ne visu socialiniu tinklu.

 Jordin Sparks ir Jasonas Derulo. AOP nuotrauka

2. Skirti vienas kitam per mažai laiko

Būtent dėl to filmo „The Fault In Our Stars“ žvaigždė Ansel Elgortas išsiskyrė su savo drauge baleto šokėja Violetta Komyshan. Daugelis merginų suklysta manydamos, jog stengtis reikia tik žengiant pirmuosius žingsnius ir bandant sužavėti vaikiną. Ne! Tapus pora, santykiai taip pat pareikalauja pastangų, įskaitant ir laiko vienas kitam paieškas.

Ansel Elgortas ir Violetta Komyshan. AOP nuotrauka

3. Nebūti šalia sunkiu metu

Visi Arianos Grande fanai puikiai žino, kaip aktorė mylėjo savo senelį. Deja, po jo mirties, kai Ariana buvo visiškai sugniuždyta, jos buvęs vaikinas Jai Brooksas pasirodė labiau užsiėmęs savais reikalais. „Apsupkite save žmonėmis, kurie norės ne tik linksmintis kartu, bet bus šalia ir sunkiu metu,“ – savo „Twitter“ paskyroje po skyrybų su Jai rašė Ariana.


Ariana Grande ir Jai Brooksas. AOP nuotrauka

4. Pasirinkti tą, kuris į santykius žiūri kitaip

Jei tu mintyse jau matuojiesi vestuvinę suknelę, o tavo vaikinas galvoja, kad „porą mėnesių kartu gal ir „pasitampysit“, akivaizdu, jog galiausiai tau prireiks didelės servetėlių pakuotės ir šokoladinių ledų dėžutės nuoskaudai sušvelninti. Panašiai nutiko ir Zacui Efronui bei Michellei Rodriguez – vargšas Zac dėl merginos pametė galvą, o šiai jų draugystė tebuvo smagus vasaros romanas. Širdis sudužo ir Robas Kardashianas, kai paaiškėjo, kad tuometinė jo mylimoji Rita Ora už akių susitikinėjo su kitais.


Zacas Efronas ir Michelle Rodriguez. AOP nuotraukos

5. Skubėti

Taylor Swift pažįstama ne tik kaip saldžių baladžių kūrėja, bet ir nepaprastai greitai įsimylinti mergina. Kai ji susitikinėjo su Conoras Kennedy, Taylor įsigijo namą šalimais Conoro šeimos Rod Ailande. Neilgai trukus, porelė išsiskyrė... Daugelį vaikinų gąsdina rimti įsipareigojimai, tad, jei jūsų draugystė dar nespėjo įsibėgėti, apie tai, kiek turėsite vaikų ir kokie bus jų vardai, verčiau plepėk su draugėmis, o ne su dar „šviežiu“ mylimuoju.


Conoras Kennedy ir Taylor Swift. AOP nuotrauka

6. Elgtis šaltai

Gražuoliukas Niallas Horanas iš „One Direction“ apie savo jausmus ekstravagantiškajai Demi Lovato papasakojo turbūt visiems... išskyrus pačiai Demi. Nors tiek Niallas, tiek Demi fanai slapčia vylėsi, jog Holivude greit atsiras nauja porelė, ir netgi davė duetui pravardę – Nemi, šie jaunimo numylėtiniai ir liko tik draugais, kadangi Niallas taip ir neišdrįso žengti žingsnio. Jei tau iš tiesų patinka vaikinas, nesitikėk, kad sužavėsi jį vien kietos, nepasiekiamos merginos įvaizdžiu. Būk savimi ir subtiliai parodyk, kad juo domiesi!


Niallas Horanas ir Demi Lovato. AOP nuotraukos


7. Perdėtai pavyduliauti

Kai buvęs vaikinas, kuriam vis dar puoselėji jausmus, ima susitikinėti su kita mergina, gal ir nepulsi džiūgauti. Tačiau geriausia, ką gali padaryti – išlikti santūri ir susitaikyti su mintimi, kad neturi teisės jam to uždrausti. Eidama iš proto ir reikšdama pretenzijas paslaugos sau nepadarysi ir šansus susigrąžinti vaikiną tik ženkliai sumažinsi. Demi Lovato išmoko šią pamoką, kai jos buvęs draugas Joe Jonas susirado naują merginą Ashley Green. Kai Demi ir Joe kartu vyko į „Camp Rock 2“ koncertinį turą, Demi teko stebėti džiugias naujai iškeptos porelės akimirkas. Demi neišlaikė, ir tarp merginų kilo konfliktas, kuriuo Joe nebuvo sužavėtas. Iš šios istorijos galima pasimokyti netgi dviejų dalykų. Pirmiausia – nekelti scenų buvusiam vaikinui. O jei po iširusių santykių pirmoji nusprendei judėti toliau ir susiradai kitą antrąją pusę, gerbk buvusiojo jausmus ir bent kurį laiką jam prieš nosį įkyriai nedemonstruok naujosios meilės.


Demi Lovato ir Joe Jonas. AOP nuotrauka

8. Išsitatuiruoti antrosios pusės vardą

Santykiai prasideda ir baigiasi, bet tatuiruotės lieka amžinai! Brody Jenneris ir Avril Lavigne išmoko šią skaudžią pamoką, kai išsitatuiravo vienas kito vardus, o po kelių mėnesių išsiskyrė. Gan sunku pamiršti savo buvusią meilę, kai tavo odoje įrėžtas nuolatinis priminimas!


Brody Jenneris ir Avril Lavigne. AOP nuotrauka

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis