Nuo kuklumo nemirs: jauna aktorė prilygino save Beyonce(FOTO)

Serialo „Modern Family“ ir filmo „Vampire Academy“ žvaigždė aktorė Sarah Hyland – viena sparčiausiai populiarėjančių ekrano įžymybių. Tūkstančius sekėjų savo socialinių tinklų paskyrose turinti Sarah nevengia pasidalinti su jais ir kasdieninio savo gyvenimo akimirkomis.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

O štai naujausias įvykis, kuriuo ji pasidalino, suglumino net ir ištikimiausius Sarah gerbėjus: grožio salone pasišviesinusi plaukus ir atnaujinusi šukuoseną prisegamomis sruogomis, aktorė prilygino save garsiajai atlikėjai Beyonce. Po vaizdo įrašu, kuriame įamžinti aktorės pokyčiai, ji pažadėjo parodyti, kaip šviesinimo procesas ir kaip ji „tapo Beyonce“.

Panašu, kad Sarah įžvelgė panašumą tarp savo ir Beyonces plaukų, o galbūt aktorė slapčia ruošiasi tapti ir muzikos pasaulio žvaigžde?

I'm taking over the @ninezeroone Instagram today, to show you my new blonde hair journey and how I became beyonce hahaha 💋

Ein von Sarah Hyland (@therealsarahhyland) gepostetes Video am

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis